Новият проект на Стивън Спилбърг, базиран върху негови спомени за детството му, продължава да се развива – с известно закъснение добавяме информация за още един актьор, комуто ще бъде поверена роля. Пол Дейно ще се превърне в герой, вдъхновен от бащата на Спилбърг. Вече знаем, че Мишел Уилямс ще се превърне в майка му, а Сет Роугън ще изпълнява роля на един от любимите му чичовци.

По сценария на този проект се трудят самият Спилбърг и един от неговите съавтори – Тони Къшнър („Линкълн“). Разбираемо и очаквано е една от темите в бъдещия филм да бъде начинът, по който раздялата на родителите му влияе върху израстването на бъдещия режисьор, който обожава да снима още от малък.

Интересен обрат ще внесе „разясняването на фактите“ около житейските катаклизми в семейството – оказва се, че чак до 90-те години Стивън е смятал баща си за отговорен за разпадането на семейството, ала истината е, че той кавалерски е поел вината – всъщност майката е тази, която открива отново любовта далече от семейното гнездо, но със своя жест той не е позволил на децата да я намразят.

Няма яснота дали разводът ще бъде част от фабулата на бъдещия филм, но ще очакваме с интерес да проследим партньорството между Пол Дейно и Мишел Уилямс. Снимките би трябвало да започнат лятото, ако идеята е да се спази предварително обещаната проекто-премиерна дата за 2022 година. We’ll see!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. Този филм е безмислен. Никой не иска да гледа филм за детсвото на Спилбърг. Всички икат да гледат филм като Изкуствен интелект например. Или Челюсти или Близки срещи от третия вид…
      За мен просто Стиви остаря и се протърка. Нищо свещо последните 15 години… Нищо интересно…

    2. Ще му дам сигурно шанс, но ще е шанс, който се крепи на честна дума 🙂

    3. От “Мюнхен” насам единствено Ready Player One успя донякъде да улови чара на старите му филми. Не беше перфектен, но го гледам с усмивка всеки път.

      Тук единствената надежда е у Манголд, но да видим… Мадс е супер!