Винаги си имаме едно наум, когато става дума за нови комедии и не винаги е лесно да се ентусиазираме и да имаме високи очаквания към предстоящи праволинейни комедийни проекти. Само че още от първия си тийзър, мини-сериалът на HBO Max „Made for Love” ни хвана окото, именно защото не е просто комедия. За наше голямо щастие, пълният трейлър изглежда още по-добре.

Припомняме, че „Made for Love” разказва за Хейзъл, която на пръв поглед живее живот-мечта с мегабогатия си съпруг и се радват на удоволствията, които парите от технологичната му компания им носят. В един момент обаче Хейзъл разбира, че Байрън й е сложил чип в мозъка, с който да следи всяка нейна мисъл, емоция и действие в опита му да „подобри“ връзката им, но всъщност просто, за да контролира всеки един аспект на съществуването й. Хейзъл избягва от къщата, но чипът вече работи и проблемите не спират, когато тя отива да живее с баща си, който е във връзка със секс кукла.

Първият тийзър успя да ни заинтересува, както с ролята на Кристин Милиоти, която много харесваме, така и с неочаквано добре изглеждащите sci-fi елементи. Наистина се радваме да споделим, че новият трейлър само затвърждава добрите ни впечатления, а още повече ни показва страхотно мрачното черно чувство за хумор, което явно е пропило целият сериал и в което нямаме търпение да се потопим. Със сигурност вече виждаме, че става дума по-скоро за комедийна научна фантастика, отколкото просто за комедия с няколко по-скъпи ефекта, така че сме още по-зарибени.

Вижте го сега:

Все още сме доста скептично настроени към Били Магнусен, но до някаква степен дори сме готови да повярваме, че именно мазната му и неприятна физиономия, която ни дразни, ще бъде супер подходяща за този герой, когото вероятно ще трябва да мразим. Добавяме към него страхотния талант на Кристин Милиоти и неописуемия кеф, който изпитахме на кадъра, в който Рей Романо си бута секс куклата през ресторант и смятаме, че имаме рецепта за успех.

За щастие няма нужда и да чакаме дълго – първите три епизода вече излязоха на 1 април, следващите три се чакат на 8-ми, а всичко ще приключи с последните два на 15 април.

modern-love-official-poster-cristin-milioti-hbo-max

Актьорският състав на „Made for Love” включва Кристин Милиоти, Рей Романа, Били Магнусен,  Нома Думезуени, Аугусто Агилера и Кейлъб Фут. Шоурънър на сериала е Патрик Съмървил, а отделните епизоди са режисирани от Стефани Ленг и Алития Джоунс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Какво му е обещаващото на това? Среден епизод на Black Mirror, разтеглен до продължителността на филм.