Нов трейлър и плакат на „Бързи и яростни 9” на Джъстин Лин с Вин Дизел

от на 2021-04-15
 

Точно в момента не сме в настроение за особено философстване (включително и за хейт) по адрес на „The Fast Saga“, затова директно ще минем по същество – представянето на дебютиралия вчера очакван нов трейлър на „Бързи и яростни 9”. Знаете, след едногодишен „престой в бокса“ (причините са известни на целия свят), деветият филм от поредицата излиза на финалната права към киносалоните и е време рекламната кампания да влезе на скорост.

За съжаление, както и при предишния трейлър, отново става дума за реклама над три минути, показваща абсолютно всичко. Защо студиата правят такива неща, особено за филми като „Бързи и яростни 9”, за нас продължава да бъде пълна мистерия. През февруари, по повод новия Super Bowl спот, който обяви намерението на Universal да не отлагат повече премиерата на филма, а да атакуват кината през лятото, за пореден път отбелязахме колко по-ефективни са кратките реклами.

Вижте, ако може да издържите толкова дълго издевателство над разума.

Изглежда ужасно и не, не отиват до „железарията“! Всички знаем закъде са се запътили с тези ракети, закрепени за колата, и импровизираните „скафандри“. The final frontier! Вече има потвърждения отвсякъде, включително от актьорите и режисьора Джъстин Лин. Предполагаме, че това е логичното развитие на нещата, когато всяка следваща серия е по-нелепа от предишната. Четно казано, с космоса сме по окей, отколкото да карат кола нагоре по мост, който е скъсан от едната страна и пада.

Каквото и да казваме, поредицата, с цялата семейна патетика и невъзможните каскади, си има феновете и продължава да прави пари, така че е нормално Вин Дизел и студиото да не се отклоняват от формулата, а просто да я развиват и експлоатират до дупка, само се надяваме всичко да приключи, преди франчайзът да се е превърнал в пълна пародия на себе си.

fast_and_furious_nine_ver12_xlg

Режисьор на „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) е Джъстин Лин, който е отговорен за четири от предишните филми от поредицата, включително и приличния „Бързи и яростни: Удар в Рио“. Сценарист е Даниел Касей, по история от Джъстин Лин. В ролите са Вин Дизел, Джон Сина, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Чарлийз Терън, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна, Карди Би и др.

Българската премиера е насрочена за 25 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2021-04-15 at 13:22

  Мелболин ще е доволен, дайвърситии в тоя филм колкото щеш, или както казваме ние тъпите за……Цвят!

  Отговор

 • heinrich
  2021-04-15 at 13:24

  франчайзът да се е превърнал в пълна пародия на себе си.

  Той отдавна се превърнал в такъв.
  Тези тъпотии спрях да ги гледам след 3-тия филм.
  Честно казано Дързост и Красота или Листопад са по интересни….

  П.С. Предпочитам да гледам 9 епизода за Ридик, отколкото 9 епизода за Дом… не че няма да са тъпотии след третия филм и там…

  П.С. 2. Като гледам как Дизел последните пет филма изкача от колите на земята преди да се разбият с бела тениска само, Т1000 пасти да яде…..

  Отговор

  • Riddick
   2021-04-15 at 13:30

   Да пием за първия П.С.

   По ирония на съдбата, ако продължава така, ще му трябва „количка“ за да снима нов Ридик


 • X-Force
  2021-04-15 at 15:16

  Тоя постер да не го е правил Иванчо от 2 клас? Сериозно – шокиращо зле за мултимилионен франчайз. Трейлърът даже няма да си го причинявам.

  Отговор

 • Драго
  2021-04-15 at 17:48

  Трейлърът става! Този филм не е правен, за да получи Оскар, това е видно! Но ще бъде гледан с пуканки! Докато един друг филм, като Nomadland дори и бутилка уиски не става по-гледаем! Ха-ха! Обаче ще бъде бутан, докъдето може за някоя и друга награда! И това са вече комплексите на Дисни(и подопечните им), че не правят добро кино! Ха-ха!

  ПП Направо се плаша какъв ще бъде „Вечните“, не само от политкоректен ъгъл, но и от културен! И колко ще бъде бутан, даже и от критиците!

  Отговор

 • Разрешавам бисквитки
  2021-04-15 at 22:40

  Ще го гледам. Ще кажа колко е абсурден… даже малко ще се обидя. После ще го сийдвам. А след два дни пак ще го гледам. Неизбежно е.

  Отговор

 • Ivcho
  2021-04-17 at 21:13

  Всички ще го гледат този филм. Дори и така наречените Ентелектуалци които казват „аз това няма да го гледам“. 😀
  Всички знаем че ще го гледате. Няма нищо срамно в това така че спокойно. 😀

  Отговор

  • Rockfan
   2021-04-18 at 12:46

   Тц, аз НЯМА да го гледам :) . Съвсем сериозно. Засега съм си набелязал за гледане само „Матрицата 4“ и евентуално „Дюн“ :)


 • Riddick
  2021-06-30 at 14:09

  Този епизод би трябвало да се приеме като обида дори от хардкор феновете

  Отговор

 • radi
  2021-06-30 at 22:35

  Вече не признават физичните закони и реалността :)

  Отговор

Коментирайте