Истината е, че акулите през последните няколко десетилетия се превърнаха в нещо абсурдно и плод на най-разнообразно въображение. Даже не помним всички заглавия, които сме споделили с вас по темата в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”. То не бяха летящи акули, кални акули, роботизирани акули-нацисти, акули в кенефа или под формата на торнада, падащи от небето, демонични, призрачни, зомби и вирусни акули. Списъкът е безкраен. Мислехме си, че едва ли може да се появи нещо ново, но ето, че за пореден път ни изненадаха.

Представяме ви „Sharks of the Corn”. Очевидно акулите могат да “плуват” и сред царевични полета и да бъдат все така опасни и смъртоносни. Вижте и рекламата:

По WTF от това няма накъде. Ето какво гласи и доста подробното описание на филма:

Странни неща се случват в градчето Друид Хилс в Кентъки, което е най-известно с огромните си царевични полета. Обезобразени жертви на чудовищни убийства започват да се появяват сред царевицата и свидетели твърдят, че са видели големи бели акули да “плуват” там. По същото време серийният убиец Теди Бо Лукас е заловен от местната полиция. Той е използвал челюсти и зъби от акула, за да слага край на живота на невинни хора. Полицейски началник Вера Шнайдер се опитва да разбере дали сестра ѝ не е една от тези жертви. Теди се съгласява да я заведе до едно от местата сред царевицата, в които е погребал много от труповете. Това води до серия от събития, които изправят градчето и неговите жители срещу боготворящ акулите култ и желанието им да… властват над света. Разбира се, техни защитници са “акулите сред царевицата”.

Взимаме си думите назад. Описанието е дори още по WTF от абсурдния трейлър. Дори не можем да си представим какво се случва в съзнанието на сценаристите, докато са писали този бъдещ шедьовър.

Sharks of the Corn” ще има колекционерска стойност след време, защото се очаква да се разпространи на ограниченото количество от 200 блу-рей диска и 25 видеокасети. Можете да поръчате своята бройка сега. Може и да не го правите.

Вижте и най-хубавото нещо в цялата история – плакатите на филма:

wtf-poster-1-14032021 wtf-poster-2-14032021

Sharks of the Corn” е дело на Тим Ритър, който е отговорен за режисурата и сценария. В ролите ще видим Шарън Стокин, Форд Уиндстар, Ребека Райнхарт и други.

Премиерата е на 6 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *