WTF трейлър на седмицата: „Ebola Rex vs. Murder Hornets“

 

Преди няколко години светът трябваше да се изправи срещу ужасяващи стършели, а малко след това воените освободиха заразен с ебола динозавър. Очевидно се оказва, че Земята не е достатъчна голяма за всички тези застрашаващи човешкия живот твари. Както се казва в класиката на Ръсел Мълкахи „Шотландски боец” накрая ще остане само един.

Забравете за Годзила и Кинг Конг. Представяме на вашето внимание сблъсъка на годината – „Ebola Rex vs: Murder Hornets”.

„Who writes this? I mean, who writes this?”

Ако всичко това не ви е достатъчно, то Дъстин Фъргюсън е решил да добави и прекрасното си огнено торнадо от предстоящия „Arachnado 2: Flaming Spiders”. Зомбита, заразени динозаври, огромни стършели, горящи паяци, какво повече му трябва на човек? Някой ще каже, че е хубаво филмът да има и някакви качества. Издребнявате, би бил нашият отговор. Добре дошли в малката монстър вселена на господин Фъргюсън. Това трябва да ви е достатъчно.

Официалното описание на „Ebola Rex vs. Murder Hornets“ няма да ви каже нещо, за което да не сте се досетил и сами. Ето го и него все пак:

Заразеният динозавър се изправя в битка на живот и смърт срещу огромните стършели. В същото време около тях се заформя зомби зараза, а военните решават да борят злото посредством горящи паяци.

Филмът е дело на Дъстин Фъргюсън, а в ролите ще видим познатите от всички споменати заглавия Мел Новак, Бринке Стивънс, Ерик Ларсън, както още Трейси Бър, Вида Джафари и други.

Ebola Rex vs. Murder Hornets“ вече направи своята онлайн премиера – на първи март. Също така вече трябва да е наличен по всички дигитални платформи и физически носители.

ebola-rex-poster020210303

коментари
 
Отговорете »

 
 • pavel717
  2021-03-03 at 19:01

  добре де, освен родата на замесените, кой друг би си го причинил да го гледа ??

  Отговор

  • Riddick
   2021-03-03 at 19:04

   Това добре, аз се чудя кой отпуска финансиране, и какво си мисли, като го прави?!?!


 • Stanko
  2021-03-03 at 23:29

  Рева на Т-рекса е рипнат право от Джурaсик парк 😀 😀 😀

  Отговор

 • X-Force
  2021-03-04 at 01:11

  Моментално си принтирам този епичен постер и го слагам на стената!

  Отговор

Коментирайте