Няма да сгрешим, ако кажем, че едно от основните и определящи неща в кариерата на Даниел Радклиф през последните десет години (след приключването на „Хари Потър“) е това, че той не се страхува да експериментира с ролите си. В резултат филмите, в които участва, не винаги са на висота, но пък в повечето случаи и те и героите му са различни, което намираме достойно за уважение, а по всичко изглежда, че и следващият му проект също няма да е изключение.

TheWrap съобщават, че след кретенската екшъния „Guns Akimbo” и драматичния „Escape from PretoriaДаниел Радклиф се присъединява към Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм в актьорския състав на решената в духа на „Romancing the Stone“ романтична екшън-комедия „The Lost City of D“. Подробностите за ролята му се пазят в тайна, но е потвърдено, че той ще бъде злодеят на филма, замесен в опита за отвличане на главната героиня.

The Lost City of D“ разказва за самотна авторка на романтични истории (Бълок), която е сигурна, че нищо не може да бъде по-лошо от това, да се окаже насред турне за популяризиране на последната ѝ книга, в компанията на повърхностния красавец (Тейтъм), послужил за модел на корицата. Опит за отвличане обаче ги запраща на опасно приключение, в което тя ще открие, че животът може да бъде доста по-странен и по-романтичен от всяка една от нейните книжни измислици.

Харесваме „Romancing the Stone“, а и по принцип обичаме от време на време да си причиняваме някоя романтична комедия, но не мислим, че „The Lost City of D“ ще бъде нашият филм. Общо взето, бихме хвърлили око на крайния резултат само заради актьорите. И нямаме предвид баба ви Сандра Бълок (чудим се не е ли вече „toо old for this shit“), а Тейтъм, който е супер, когато играе кретен, и Даниел Радклиф – виждали сме го да се проваля впечатляващо като злодей в „Зрителна измама 2“, но тук ситуацията е по-различна.

Режисьори на „The Lost City of D“ са Адам и Арън Ний („Band of Robbers“, „Masters of the Universe“) по сценарий на Дейна Фокс („How to be Single“), базиран на идея на Сет Гордън („Шефове гадняри“). Освен Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Даниел Радклиф за роли са потвърдени Пати Харисън, Да‘Вайн Джой Рандолф. Премиерна дата все още не е определена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *