Трейлър на „Made for Love” с Кристин Милиоти и Рей Романо

от на 2021-03-16
 

Няма как да сте пропуснали, че напъследък има много и разнообразни шегички за чипиране на хора, като някои от тях дори са сравнително успешни. Сега обаче ще си говорим за сериал, който изглежда, че наистина взима идеята за чипирането, но го пречупва през комедийна призма и трябва да признаем, че бързо ни хвана окото.

Новият проект на HBO Max се нарича „Made for Love” и разказва историята на жена около трийсетте, която след 10 години брак избягва от своя, вманиачен на тема контрол, съпруг милиардер, когато разбира, че той е поставил чип в мозъка ѝ, с който може не просто да следи къде е, но дори да я наблюдава и да получава информация за емоциите ѝ. Тя (както се вижда) бяга леко в стил „Изкуплението Шоушенк“ и отива да живее при баща си, който пък е във връзка със секс кукла. Шегите се подреждат една след друга.

Вижте трейлъра на „Made for Love” сега:

Трейлърът определено ни зариби. Допада ни концепцията на „Made for Love”, който очевидно разглежда много сериозни теми като токсичните връзки, но ги пречупва през абсурдистка и комедийна призма, което ни се струва (поне от първите кадри), че работи доста добре. Освен това виждаме, че и чисто визуално има доста интересни кадри и решения – повече, отколкото бихме очаквали от обикновена комедия. Изглежда, че и на sci-fi елемента е обърнато подобаващо внимание, а не е оставен само като фон на историята, което само може да ни радва.

Това, че в главната роля ще гледаме Кристин Милиоти също определено е плюс, защото вече сме й отдадени фенове – след ролите ѝ в любимия ни „Palm Springs” и страхотното (макар и кратко) появяване в „Death to 2020”. Черешката на тортата е Рей Романо, който рецитира хита на Бионсе „Crazy in Love“все едно е стихотворение на единайсетокласник. Нямаме търпение да го видим в ролята на бащата, който има секс кукла за приятелка. От цялата работа не сме развълнувани единствено за Били Магнусен, който ще влезе в ролята на контролиращия съпруг, но около него има предостатъчно интригуващи елементи и се съмняваме точно той да развали картината.

Шоурънър на „Made for Love” е Патрик Съмървил, сценарист на сериали като „The Leftovers” и „Maniac”. Мини-сериалът е базиран на едноименната книга на Алиса Нътинг и ще започне да стриймва в платформата на HBO Max през април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2021-03-16 at 23:21

  Тая мацка винаги ще е „майката“ от ужасния финал на HIMYM

  Отговор

 • UZUMAKI
  2021-03-23 at 13:51

  Ако не другояче, Били Магнусен може да ни развълнува поне с култовата си фамилия.

  Отговор

Коментирайте