Wakanda forever! Пет месеца им трябваха на Marvel, за да се съвземат от ненавременната смърт Чадуик Боузман и да решат как да процедират с развитието на света на Т’Чала – нека не забравяме, че „Черната пантера“ на Райън Куглър е най-касовото солово заглавие в MCU (по приходи е изпреварван единствено от филмите за Отмъстителите) и „Black Panther II“ се явява като абсолютен „no-brainer“ за студиото. Оказва се обаче, че Marvel имат и допълнителни планове да продължат историята на Уаканда.

Deadline съобщават, че The Walt Disney Company са сключили голяма 5-годишна ТВ сделка с Proximity Media на Райън Куглър, като първият проект, който ще бъде реализиран, е Disney+ сериал – „spin-off“ на „Черната пантера“, чието действие ще се развива в кралство Уаканда. Прави се уточнение, че Proximity ще имат свобода да разработват сериали и за други дивизии на Disney.

Разбира се, няма как без задължителните четкания и подхвърляне на лафове и в двете посоки, като започваме с думите на председателя на The Walt Disney Company Боб Айгър:

Райън Куглър е изключителен творец, чиято визия и диапазон на работа го правят един от най-открояващите се режисьори на своето поколение. С „Черната пантера“ Райън вдъхна живот на една иновативна история и емблематични герои по истински, смислен и запомнящ се начин, създавайки повратен момент в културата.

Ето какво споделя и Райън Куглър:

За мен е чест да си партнираме с The Walt Disney Company. Работата с тях по „Черната пантера“ беше сбъдната мечта. Като запалени ТВ потребители, не бихме могли да бъдем по-щастливи да стартираме ТВ бизнес с Боб Айгър, Дана Уолдън и всички невероятни студия под чадъра на Disney. Очакваме с нетърпение да учим, да се развиваме и да изграждаме връзка с публиката по целия свят чрез платформите на Дисни. Обособено сме развълнувани, че ще направим първите си стъпки с Кевин Файги, Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо и техните партньори в Marvel Studios, и ще работим в тясно сътрудничество с тях по избрани MCU сериали за Disney+. Вече има няколко проекта, за които нямаме търпение да споделим.

Повечето от нас не са големи фенове на „Черната пантера“ (номинацията му за „Оскар“ за най-добър филм е меко казано скандална), но фактите за успеха му са неоспорими и изглежда напълно логично Disney и Marvel да го включат по някакъв начин в амбициозните си планове за завземане (и) на малкия екран. При всички случаи за spin-off на „Черната пантера“ ще се намери публика, пък дори и да е само за „hate watch“ – в крайна сметка, зрителите са си зрители.

Засега нещата на Marvel на телевизионния фронт им се получават чудесно с отличния „WandaVision”, да видим дали всичко ще протече гладко и при предстоящите „The Falcon and the Winter Soldier” и „Loki”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Иване, Иване …

    Кажи ми 2 филма, направени на родния ти език, които са те развълнували или вдъховили през последните….. 30 години !

    На колко години си към момента ?

    Каква е статистическата вероятност в оставащите еди колко си години от живота ти да гледаш филм направен на родния ти език, който да те развълнува и вдъхнови истински …дори да те разреве (и това се случва понякога) ?

    Черните не са виновни за нито един от проблмите, които някога си имал и имаш. Те не са виновни и за филмите, които не харесваш, защото мога да ти изброя 50 прекрасни филма от последните 2 години само, които не си гледал – – –

    За всеки един от пробмите, които имаш и не можеш да решиш (от първия до последния) са виновни бели, много често дебели мъже. За негледаемите бългхарски филми са виновни – в 99% от случаите – бели мъже …
    Защо не ги виждаш тях – те са навсякъде около теб – а всеки път тук като цроцнеш поредния безмислен коментар, който не казва абсолютно нищо – виждаш и говориш за некви черни, които в живота ти са точно нула на брой ….

    Сега, ако въпреки всичко обичаш да гледаш филми, които вълнуват ( които неизбежно обаче ще са на език различен от твоя майчин език) можеш да преглътнеш привидно непреодолимите си предразсъдъци и да гледаш ето този динамит от фестивала в Сънданс, 98% в гнилитедомати – пълен е с черни…. току виж си прогледнал в ‘пещерата’ в която се луташ в момента …

    https://www.youtube.com/watch?v=sSjtGqRXQ9Y

    1. Щи кажа веднага Пъпеш…
      Писмо до Америка….
      Това, че ти и още няколко пъпеша тук, дето се правите на големите рзбирачи иначе, не можете да оцените даден филм не ви прави разбирачи. Може да е сниман с Нокия 3310, но е триста пъти по доър от прехвалената ти Черна пантера. Пантерата не би искарала и 5 милиона долата през 70-80, че дори и през 90 те години на 20 век. Но понеже сега сме на гребена на либералната вълна и пропаганда естествено, че ще е много велик филми, нали, Пъпеш. Изобщо пъпешкия ти мозък не мож еда осмисли нещата, които се случват навсякъде в света и до какви поледствия ще доведе това (това даже няма и да го коментираме, няма как да го проумееш). Колкото да празноговоренот ви так аправите, че дразните хората и накрая ще им писне и ще ви натрошат пъпешките мозъци. така че не ми с еправи на мого умен да ми обясняваш филмите колко са добри или лошо, защото ти и бъкел си нямаш и понятие от кино.
      Но, понеже си един обикновен гейтак ти това няма как да го разбереш. Черната пантера е просто един добър филм и нищо повече. Но това ти няма как да го проумееш с пъпешкия си мозък, иначе всички виждаме как се правиш на много умен като пишеш на всякакъв език, но не и Български…
      П.С. Казвам съм и преди, няма нищо против никого и който какъвто иска да бъде и да се определя си е негова работа, но просто да не ми го набива в лицето… После се чудите що ви псуват…

      Да не забравиш сега да напишеш нещо на Английски, Пъпеш…

      Прочети се само какви глупости пишеш.
      „“За всеки един от пробмите, които имаш и не можеш да решиш (от първия до последния) са виновни бели, много често дебели мъже. За негледаемите бългхарски филми са виновни – в 99% от случаите – бели мъже …
      Защо не ги виждаш тях – те са навсякъде около теб – а всеки път тук като цроцнеш поредния безмислен коментар, който не казва абсолютно нищо – виждаш и говориш за некви черни, които в живота ти са точно нула на брой ….“““

      после, защо ви псуват хората.
      Защото сте дебили, а не защото сте педали.
      По твоята сбъркана логика, какво да даден на цигани или да си докараме негри да ни направят хуабви филми, защото белия мъж бил виновен.
      Казах ти, хората нямат нищо потив такива като тебе, но с такива думи адски дразните и накрая ще ви потрошат главите.
      А сега отиди и си завли либералните глупости в ръждивия лайнян задник…

      П.С. Като ти пречиме тука що не идеш да живееш в Африка… направо ще ти се зарадват там, ама много. Или в саудитска арабия. там още повече ще ти се зарадват, говно смрадливо.
      Айде марш от тука и не ни занимавай с прототийте ти…

    2. heinrich, написаното от теб ме разсмя много – т’ва тук по страниците на този Вебсайт е някаква неспирна комедия-трагедия на нравите – и произведеното от теб е много смешно и забавно, защото идва като а comedic relief episode in the midst of something distinctly sad and alarming :))
      Незнам дали забелязваш – аз пак не гледам на теб в личен аспект, а като на сипмтоп, израз, манифестация – на нещо по-голямо и съществено – което се проявява, крещи, пуфти, заканва се (със запретнати ръкави и огън в очите)…

      Бъди здрав – и на твоята улица ще изгрее светлина някой ден …

    3. Пъпеш.. и аз гледам на теб като на симптом… който накрая ще отворят лагерите и ще бъде разрешен.
      И не защото си различен, а защото постоянно го натякваш, дразниш хората и такива като теб искат да наложат своите възгледи за света.
      Просто накрая ще им писне на „лошите бели“ и ще ви заврат в кучи гъз….

    4. heinrich, това с лагерите беше пробвано вече – и всички знаем какво се случва накрая с организатори на тези лагери ….
      Говориш като (неосъзнат) фашист, но аз знам, че си само човек, който по разбираеми причини не си дава сметка какво говори –

      Виж, ще живееш по-щастливо, ако не се заканваш как ще завираш други хора по лагери и в гъзовете на разни кучета…
      Обикновено те игнорирам, защото си от по-тежките случаи тук (привидно неспасяем), но този път се опитах да те видя като човек, който седи някъде с пяна на устата, измъчван от тези необясними, силни емоции на омраза …човешко е, съчувствам ти …
      И между другото никога не съм гледал Черната Пантера – така ли се казваше ?…

  2. Милбо, обичам те черни мой приятелю, ти промени възприятията ми за години напред! Нека Камала те благославя!