Ако по някаква причина сте си мислели, че сме забравили за новия проект на маестро Мартин Скорсезе, жестоко се лъжете. Екранизацията по книгата на Дейвид ГранKillers Of The Flower Moon” с участието на Леонардо ДиКаприо и Робърт Де Ниро е в топ заглавията, които очакваме тази година и днес имаме повод да се вълнуваме, научавайки, че още едно голямо име се присъединява към творческия екип. Става дума за Джеси Племънс, който, след като последно се изяви като агент на ФБР в актуалния „Judas and the Black Messiah”, няма да оставя значката и костюма и ще влезе в подобна роля и във филма на Скорсезе.

Според Deadline Джеси Племънс ще играе водещия агент на ФБР, който ще разследва бруталните убийства на индианците от племето Осейдж. Първоначално за тази роля се спрягаше Леонардо ДиКаприо, но сега разбираме, че той ще влезе в поддържащата роля на Ърнест Бъркхарт – племенник на заможен и влиятелен местен собственик на голямо ранчо (който ще се изпълнява от Робърт Де Ниро). Отделно става ясно, че Лили Гладстоун също се присъединява към екипа като Моли Бъркхарт – жената на Бъркхарт, която също е от племето Осейдж.

Макар и да искахме да видим ДиКаприо в главната роля, все пак приветстваме избора на  Джеси Племънс – през годините той направи добри и запомнящи се роли и нямаме съмнение, че за пореден път ще демонстрира таланта си и ще се справи отлично със задачите си. Намерил главния си герой, Скорсезе вече е готов да започне снимките на „Killers Of The Flower Moon”, но не сме сигурни дали в ситуацията с пандемията филмът ще бъде завършен в рамките на годинат, и дали премиерата няма да се отложи за 2022.

Каквото и да става, ще продължаваме да следим с огромен интерес развитието на проекта и ще ви информираме щом научим новини около него. Припомняме, че Мартин Скорсезе ще режисира и продуцира по сценарий на Ерик Рот за Apple Studios. Дан Фридкин и Брадли Томас също ще продуцират.

В завършек ви предлагаме и обложката на книгата на Дейвид Гран, която излиза на български (благодарение на издателство „Сиела“) под заглавието „Убийците от Оклахома и раждането на ФБР“.

ubiicite-ot-oklahoma-david-gran-ciela-9789542834069

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *