Педро Паскал и Бела Рамзи ще са в главните роли в адаптацията на „The Last of Us“

 

Работата по адаптацията на популярната игра на Naughty Dog „The Last of Us” тече с пълна сила. След като през ноември месец миналата година официално беше поръчан първият сезон и се премина през перипетиите по избор на режисьор за дебютния епизод, сега вече са ясни и главните действащи лица, които ще поемат ролите на Джоел и Ели.

Педро Паскал, който в момента спокойно можем да кажем, че е на върха на славата си благодарение на роли в сериали като „The Mandalorian” и „Narcos”, е избран да пресъздаде Джоел на малкия екран. Компания ще му прави Бела Рамзи, която зрителите познават от участията ѝ в „Игра на тронове” и „Тъмните му материи”.

Припомняме ви, че „The Last of Us” ни представя един разкъсан от смъртоносна зараза свят. Повече от двадесет години са минали от първите заразени и планетата е потънала в хаос и разруха. Ели се оказва единствената надежда на човечеството за ваксина, която да сложи край на лудостта. Джоел е нает от съпротивата да съпроводи младото момиче през почти целите американски щати, за да може специалисти да извлекат нужното лекарство от тялото ѝ. Пътуването им е дълго и изпълнено с множество опасности. Те ще трябва да се изправят срещу огромно количество заразени, полудели бандити и безмилостни канибали.

Надяваме се, че сериалът ще следва историята на първата игра и няма да се опитва да прави кой знае колко големи опити за оригиналност. Създателят на хитовия сериал на HBO „ЧернобилКрейг Мазин ще бъде шоурънър, а Нийл Друкман ще помага за изграждане на света и героите. Последният е лично отговорен за двете части на играта и едва ли има по-подходящ човек от него при написването на сценария.

Все още няма информация за точния сюжет, нито е известна премиерна дата, но надеждите са това да се случи през късната есен. Ние със сигурност ще следим за бъдещо развитие.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2021-02-12 at 13:50

  не мога да се наканя да я довърша.
  За разлика от другият им голям хит „Ънчартед“, която ми стана любима в жанра, тази много трудно ми върви….. но за сериала съм „on board“

  Отговор

 • Драго
  2021-02-13 at 23:00

  „The Last of Us“ ще е големият сериал, на който ще заложат HBO Max през тази година! Но ми е чудно какво ще стане с трети сезон на „Мандалорецът“?! Изглежда този сериал ще бъде продължен с Боба Фет! А даже някои вярваха, че ще има трети сезон с Мандо(Паскал), както и отделно сериал за Боба Фет, даже пуснати по едно и също време! Ха-ха-ха!

  Отговор

Коментирайте