Преди няколко дни CBS представиха очаквания пълен трейлър на предстоящия сериал „Clarice“ и след леко забавяне сме готови да го отразим. Припомняме, че поредицата представлява дълбок поглед към неразказната лична история на Кларис Старлинг, която преследва серийни убийци и изнасилвачи, докато се съобразява с високите залози в правителствената игра във Вашингтон, а действието се развива година след събитията в „Мълчанието на агнетата”, когато Старлинг се завръща на активна служба, след взаимодействието ѝ с д-р Лектър, довело до залавянето на Бъфало Бил.

В ролята на Кларис Старлинг влиза Ребека Брийдс, а изпълнителни продуценти и сценаристи на сериала са Алекс Кърцман и Джени Лъмет, което дава надежди, че „Clarice“ може да бъде нещо повече от средностатистическа крими-вариация за убиване на време.

Вижте трейлъра.

На нас видяното ни харесва – с уговорката, че има толкова много възможности авторите на този сериал да „стъпят накриво“, та няма нужда да ги „заричаме“. Може и да си въобразяваме, но сякаш се усеща като „True Detective“ – не е ясно дали точно като първия им феноменален сезон, но все пак напомня на атмосферата.

Напомняме отново официалния синопсис, а след него ще откриете и тийзър попстер.

Изключително умна и уязвима, Кларис е дипломиран психолог и специалист по криминология. Нейната смелост ѝ придава специфична вътрешна светлина, с която привлича към себе си чудовища и луди хора. Изпълнено с проблеми детство и бремето на семейните тайни, които я преследват през целия ѝ живот, са главните движещи сили за непрестанното търсене на нови случаи и предизвикателства…

clarice-poster-20200116

Сред екранните партньори на Ребека Брийдс са Майкъл Къдлиц, Лука де Оливейра, Кал Пен, Ник Сандоу, Девайн Тайлър, Марни Карпентър; шоурънър е Елизабет Клавитър, а режисьор на пилотния епизод – Мая Вервило. Очакваме появата на „Clarice“ с нетърпение – ще следим какви са впечатленията на публиката.

Премиерата на сериала е на 11 февруари 2021 по CBS и CBS All Access.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ама разбира се, грешката е поправена, няма да мъчим американската публика със
    сложнотии като Ханибал…нещо по простичко, семпличко, разбираемо за реднека…
    всяка серия се разкрива по един убиец…

  2. Чудя се дали/кога Харис ще реши да напише пети роман, посветен на Лектър.