През октомври месец миналата година се появи чудесната новина, че един любим сериал – „Декстър” („Dexter“) се завръща със специален сезон. Майкъл К. Хол като титулярния сериен убиец от заглавието и шоурънърът Клайд Филипс са ни подготвили десет епизода, които имат за цел да отмият срама от ужасния финал на шоуто.

Ето какво сподели самият Майкъл К. Хол в скорошно интервю, което е и една от основните причини да се съгласи на подобен ход:

Нека бъдем честни. Хората намират финала на сезон осем за изключително незадоволителен. Винаги е имало надежда, че ще се появи история, която да си заслужава да бъде разказана. Аз самият спадам към групата, която се питаше „Какво по дяволите се случи с този човек?”. Изключително съм развълнуван да се завърна към ролята. Никога преди не съм се играл стар свой персонаж толкова години по-късно.

Припомняме ви, че новият и, на този етап, единствен сезон на „Декстър“ ще продължи историята седем години по-късно. Последно Декстър водеше самотен и изолиран „нов” живот сред горите на Орегон. Очевидно след всичкото това време най-после ще привлече грешното внимание, защото вече знаем кой ще бъде негов противник.

Кланси Браун, който публиката познава от филми като „Шотландски боец” и „Изкуплението Шоушенк” и сериали като „Carnivale” и „Billions”, ще влезе в ролята на злодея Кърт Колдуел. Ето и официалното описанието на неговия персонаж:

Колдуел в роден и израснал в градчето Айрън Лейк. Много от жителите му го считат за неофициален кмет. Той е типичен пример за американската мечта – от шофьор на огромни камиони като баща си до собственик на няколко такива и мястото, на което всички спират да си починат. Той излъчва могъщество, доброта и щедрост. Винаги е готов да помогне на хората. Човек може да се счита благословен ако Кърт Колдуел го подкрепя. Горко обаче на тези, които пресекат пътя му или наранят хората, на които той държи.

Предусещаме, че Декстър ще попадне на грешното място в неподходящ момент. Нещо ще се случи, което ще изправи Колдуел срещу любимия ни психопат. Ролята изключително много пасва на Кланси Браун и се радваме на този избор. Сред останалите актьори, които ще видим на екран, са Джулия Джоунс, Алано Милър, Джони Секуоя и Джак Алкот, но на този етап все още няма информация за героите им и сюжета.

Очаква снимките на новият сезон на „Декстър” („Dexter“) да започнат съвсем скоро, а надеждите са премиерата да бъде през есента. Ще се постараем да ви държим в течение за всичко по-интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Кланси Браун заслужава повече внимание, отколкото получава.