Първи снимки и подробности за новата версия на „Смъртоносна битка“

 

Близо година и половина мина от последната ни новина за предстоящата нова версия на „Смъртоносна битка” („Mortal Kombat”) на Саймън МакКуоид. Остават броени месеци до премиерата и рекламната кампания започва да набира скорост.

От разработената през 1992 година от Midway Games дебютна игра до последната официална единадесета част, „Mortal Kombat” има милиони фенове по цял свят и всички тръпнат в очакване какво ще им представят Warner Bros. и продуцентът Джеймс Уан. Вече знаем, че Джо Таслим ще влезе в ролята на Sub-Zero, а компания ще му правят Луди Лин като Лю Канг, Мекад Брукс като Джакс, Таданобу Асано като Рейдън, Сиси Стрингър като Милийна, Чин Хан като Шанг Цунг, Хироюки Санада като Скорпион, Джош Лоусън като Кано, Джесика МакНамей като Соня Блейд, Макс Хуанг като Кунг Лао и Люис Тан като Коул Йънг..

Както се вижда и от по-горните имена, повечето от любимите на феновете персонажи са на лице и режисьорът Саймън МакКуоид обещава за един кървав и изпълнен с много екшън филм. „Смъртоносна битка” вече си спечели R рейтинг, а и ни уверяват, че бруталните фаталитита – завършващият удар в края на всеки мач – от игрите ще бъдат показани в цялата си жестока и безмилостна прелест. Остава много малко, за да проверим дали тези обещания са спазени. Филмът трябва да се появи по екраните и HBO Max след точно три месеца, на 16 април.

Благодарение на Entertainment Weekly имаме възможност да се насладим и на първите кадри от новата екранизация. Можете да ги видите по-долу.

mortal-kombat-movie-3 mortal-kombat-movie-4 mortal-kombat-movie-5 mortal-kombat-movie-7 mortal-kombat-movie-8 mortal-kombat-movie-9 mortal-kombat-movie-6 mortal-kombat-movie-2 mortal-kombat-movie-1

Откриващата сцена на „Смъртоносна битка” ще ни запознае с вечната и безмилостна вражда между клановете на Ханзо (Хироюки Санада) и Би-Хан (Джо Таслим). След неизбежната битка между двамата действието ще ни пренесе от феодална Япония в наши дни. Ще се срещнем с героя на Люис Тан, който е специално създаден за филма. Чрез него зрителите постепенно ще бъдат запознати с всички любими и иконични персонажи.

Коул е преследван от наемника Sub-Zero, който е изпратен лично от злия магьосник Шанг Цунг. Постепенно действието ще достигне и своята логична кулминация – великият турнир, в който най-добрите бойци трябва да защитят своето измерение и да спрат нашествието на Външния свят.

Очакванията ни за „Смъртоносна битка” („Mortal Kombat”) са умерени, но се надяваме, че авторите са успели да постигнат задоволителен баланс между фенсървис, сценарий и екшън. През следващите дни се очаква да дебютира и първият трейлър, който ще ни даде някаква предварителна представа дали са се справили. Ще ви държим в течение за всичко по-интересно, а за финал ви оставяме с официалния плакат на филма:

mk-20201-20200117

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2021-01-17 at 14:25

  От фотосите изглежда като телевизионен сериал с недостатъчно голям бюджет, защо някой би искал да го гледа, нямам идея!

  Отговор

 • Riddick
  2021-01-17 at 14:55

  Аз бих искал да го гледам, даже много.
  Фотосите са куул, притесняваме само новия герой Cole, и защо по дявола го няма Джони Кейдж.
  Бюджета му е 60 млн $, което за такъв филм си е достатъчно.
  Ще видим, за сега, като огромен фен на играта ме гони умерен хайп

  Отговор

  • Silentium
   2021-01-17 at 16:07

   Да, нещо са пропуснали Кейдж. Сигурно им се е видял прекалено некорекентен политически :Д


  • Riddick
   2021-01-17 at 17:14

   Кейно и той е без импланти, но пък Джакс е.
   Не знам, може да го пазяt за МК2, може да е изненада във филма.
   Хем си мисля, че планират франчайз, хем предварителната януарска дата е притеснителна.
   П.П. и играта е силно либерално повлияна, в последната версия жените са по – облечени от всякога, даже един от скиновете на Соня е с въшкарник и ушанка


 • Драго
  2021-01-17 at 17:56

  Първо искам да видя трейлъра, за да реша дали заслужава да се хайпна повече! Наистина го няма Джони Кейдж, но той го няма и в оригиналната игра, а е включен после! Като персонажът е на базата на Жан-Клод Ван Дам! Няма я и дъщеря му Каси от Соня Блейд! Та май е замислено и продължение на филма, където вероятно ще се появят и горните описани от мен персонажи! Обаче това, че е с R ограничение и няма ограничение в изображението на фаталитата, е най-малкото интригуващо! И самият филм би трябвало да е поне гилти плежър на макс!

  Отговор

 • Hristian
  2021-01-17 at 18:30

  Аз също се надявах на Кейдж, но да видим.
  За всички фенове, може да си пуснете миналогодишния „Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge“. Ако игралният филм е нещо подобно, то тогава ще бъде брутален!

  Отговор

  • Riddick
   2021-01-17 at 20:56

   там съм раздвоен, не харесвам подобен род анимации, типични за CN и Уорнър, като издялкани, заострени…. иначе историята биваше


 • Popolina VOX
  2021-01-17 at 23:09

  Кадрите приличат на правени от някой аматьор. Дано.. ама надали

  Отговор

 • imenno
  2021-01-18 at 09:41

  СПОЙЛЕРИ = нови кадри:
  Same Day Premieres | WB | HBO Max
  https://www.youtube.com/watch?v=k5HSGjg4FRg

  Отговор

 • Наум Преславски
  2021-01-18 at 11:46

  Харесвам игрите, да се надяваме, че ще е добър и филма!
  П.С. Само Sub-Zero!

  Отговор

 • pavel717
  2021-01-18 at 19:49

  абе пак да питам..всичко ли, което се върти по HBO MAX
  ще тръгва и по HBO GO в скоро време?
  например този ще го завъртят ли едновременно, или много по-късно?

  Отговор

  • X-Force
   2021-01-18 at 20:40

   А аз ПАК да питам: каква е разликата между GO и MAX? 😀 Имам чувството, че дори самите Warner Bros не могат да я обяснят. Сякаш е едно и също, но по Макс има повече неща. Какъв е смисълът една компания да има 2 различни стрийминг платформи, които предлагат почти същото? И ако плащаш за GO, защо не го прекратиш и не плащаш за Макс? Ако отговорът е прост – сори, ама не ползвам нито едно от двете и винаги съм се чудел защо има две по дяволите 😀


  • Riddick
   2021-01-18 at 23:05

   Винаги съм бил ЗА киното, ЗА доброто качество, и ако мога МК ще гледам на кино, но що се касае до стрийминг платформите, докато не се погрижат за българския зрител, а тях очевидно не ги е еня, ще си ги Замундв@м, без да се кахъря.
   Още на следващия ден, след излизането си, ги има на HD.


  • X-Force
   2021-01-18 at 23:22

   Riddick, ще бъда шокиран ако кината са все още затворени до Април, така че да се надяваме, че ще го гледаме на голям екран.


  • Драго
   2021-01-19 at 00:41

   HBO GO ще стане HBO Max до края на тази година за цяла Европа, както и за някои страни в Южна Америка! У нас ще е най-рано в края на годината!


 • heinrich
  2021-01-20 at 21:59

  Излезе тийзър на Годзила срещу Кинг Конг. Предполагам сигурно вече пишете новината, но ако не пишете е редно да започнете, защото може да е само 18 секунди, но финалната вакханалия започна!!!!
  П.С. И 18 секунди си заслужават отделна новина…

  Отговор

Коментирайте