Първи клип и постери на „Cherry” на Джо и Антъни Русо с Том Холанд

от на 2021-01-10
 

Следим внимателно развитието на първия филм, който Джо и Антъни Русо режисират след „Отмъстителите: Краят”. В началото бяхме просто любопитни за това в каква посока ще поемат братята, след като работиха по най-печелившия филм на планетата и изглеждаше (съвсем разбираемо), че ще се насочат към напълно различен проект – доста по-зряла и мрачна история с много по-нисък бюджет.

Ако сте изпуснали, предстоящият „Cherry” разказва историята на военен медик, който се прибира от фронта с пост-травматично стресово разстройство, развива зависимост към опиати и започва да обира банки. Сам по себе си този сюжет звучи достатъчно интересно и поддържаше любопитството ни към проекта на Русо. С последните снимки, които излязоха обаче, изведнъж се заинтригувахме далеч повече, защото стана ясно, че „Cherry” няма да е стандартен екшън, а ще съдържа в себе си шест различни тематични сегмента, показващи различни аспекти на главния си герой. Тези сегменти не просто ще бъдат различните части на филма, но и ще се различават жанрово един от друг.

Сега вече имаме първа кратка промо-сцена (скоро очакваме и пълен трейлър), както и плакати, които показват именно различните „вариации“ на Чери, изигран от младата звезда Том Холанд.

Крадец, любовник, войник, наркоман, студент – в постерите, които ще видите по-надолу, откриваме, че героят на Холанд има съвсем различна визия за различните аспекти на героя си, което е първата визуална подсказка, която имаме за тези различни сегменти, които ще видим в „Cherry”.

Първите кадри показват явно само една от страните му – студентът, който заради разбито сърце и в търсене на призвание, се записва да служи в американската армия. Самият тон ни се струва интересен и въпреки че обикновено не сме фенове на „глас зад кадър“, тук явно той е използван като ретроспективен и леко циничен поглед на по-възрастния Чери, който сякаш „осъжда“ неразумните решения на по-младото си Аз, което може да бъде доста забавно като подход.

Eqll7t2XIAIjdrq

Eqllnu8XYAAATJW

Eqllnu7WMAI8Ju7

Eqllnu7XEAA3Sos

Eqllnu_XEAESSrG

Eqll7uiXcAMJwsL

Cherry” е режисиран от Джо и Антъни Русо. В главните роли ще видим Том Холанд, Кара Браво, Джак Рейнър, Томас Ленън и Майкъл Гандолфини.

Филмът ще дебютира на 26 февруари в отворените кина и на 12 март в платформата на Apple TV+.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Hris
  2021-01-11 at 14:14

  Интересна идея, дано да се е получило нещо смислено.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2021-02-10 at 16:48

  Кой знае какъв екзистенциален и бизнес шок е било за братята Русо да преминат от проект за 300 млн. към проект за 30 😀

  Отговор

  • X-Force
   2021-02-10 at 19:24

   Според мен са си отдъхнали дълбоко от кеф и са си казали „Най-после ще се наспим!“ 😀


Коментирайте