Тези година спокойно може да се каже, че мина под мотото на теми за карантина, изолация и страх от опасни вируси. Много филми и телевизионни проекти бяха замразени, други отложени, а трети се възползваха подобаващо от ситуацията. Рекламата, която ще видите по-долу, не е толкова WTF сама по себе си, колкото темата, чийто фокус е сценарият.

В „Virus Shark” опасни акули бродят океанските ширини. Едно ухапване и вече сте заразен със смъртоносния вирус SHVID-1. Всичко е в ръцете на група смели учени, които разработват ваксина в секретна лаборатория, дълбоко в сърцето на някой от океаните на планетата. Нещата обаче бързо се объркват и те трябва да доставят чудотворното лекарство преди да са загубили живота си, а с това да допринесат за края на човешкия род.

Вижте и самата реклама:

Епично е, знаем. „Virus Shark” е дело на Марк Полоня, който седи зад няколко дузини подобни нискобюджетни ужаси, в това число и последно представения в рубриката ни „Shark Encounters of the Third Kind”. Интересен факт, че филмът ще се предлага в много лимитирано издание от 200 Blu-ray диска и 25 видеокасети. Някой ден ще има изключителна колекционерска стойност.

Virus Shark” няма да се разпространява по дигиталните платформи на този етап. Единственият начин да си го набави човек е ако направи предварителна поръчка на въпросните ограничени бройки. Съвсем скоро те ще бъдат изпратени към своите нови притежатели.

За финал ще ви оставим и с официалния плакат на филма:

virus-shark-p-20201206

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Иисусе Христе.
    На някой хора трябва да им за бранят да правят кино…. Всъщност на много хора.
    а на 90 % от населението на човешката цивилизация трябва да им се забрани всичко, защото правят вече само глупости.
    Е, така поне може да сме сигурни във „високия“ интелектуален капацитет на цивилизацията….

    П.С. поне плаката е готин…

  2. Някой някъде някога ще реши да си купи една от тези видеокасети… светът наистина тотално е полудял 🙂