Малките независими фестивални хитове като този, който ще ви представим днес, винаги са ни привличали. Често те успяват да ни спечелят с различна от традиционната и клиширана идея за ужаси в Холивуд и дори да ни изненадат приятно. Разбира се, обратното също се е случвало, но се надяваме, че „Sator” няма да е от тези лоши примери. Филмът вече дебютира по редица фестивали през миналата година и мненията са изключително положителни.

Дело на Джордан Греъм, „Sator” обещава мрачна и потискаща атмосфера, засягайки сериозни теми като психични заболявания, изолация и болката от загубата на близък човек. Главен герой във филма е Адам, който е разтърсен от мистериозна смърт в семейството му. Той поема на обречено пътешествие да разкрие истината за зловещо създание, което вярва е отговорно за всичките страдания на рода му през годините.

Вижте и самата реклама:

Sator” е нещо повече от филм. Сценарият е базиран на реални случки от миналото на на Джордан Греъм и включва дори личните му спомени за Сатор, представени от баба му и други роднини. Това е неговият начин да изследва миналото на семейството си и да потърси отговори на въпроси, които са го вълнували дълги години. „Sator” е комбинация между измислица и реални кадри, разкриващи психичните заболявания на рода му. В продължение на десетилетия свръхестественото създание Сатор е говорило с хората, опитвайки се да ги поквари по всевъзможни начини.

Ето какво споделя самият Греъм за филма:

Sator” е много личен за мен. Той изследва мрачното минало на семейството ми и психичното заболяване, което е свързано със свръхестествено създание. Използва реални кадри, за да пресъздаде една комбинация между документален филм и измислица.”

Определено изглежда интригуващо, а сравненията с „Вещицата” на Робърт Егърс като атмосфера могат да се гледат само като позитивни.

Вижте и официалния плакат на филма:

sator-poster-20201216

Sator” е режисиран и написан от Джордан Греъм. В ролите ще видим Майкъл Даниел, Аурора Лоуи, Габриел Никълсън, Рейчъл Джонсън, както и покойната баба на Греъм Джун Питърсън.

Премиерата е насрочена за 9 февруари 2021 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *