Трейлър и плакат на рибуута на „Wrong Turn“ на Майк Нелсън

 

Wrong Turn” („Погрешен завой”) е поредица, която през годините не успя да си спечели популярността на слашър събратя като „Петък 13-ти”, „Кошмар на Елм Стрийт” или „Хелоуин”, но определено има огромна и вярна фен база. Шестте филма свидетелстват за успеха и явно Холивуд са решили, че е време да зарадват отново тези фенове, но вместо да им предложи ново продължение, те ще получат толкова популярния рибуут.

Wrong Turn” никога не се е славел с оригиналност, а и никога не се е опитвал да бъде революция в жанра. Сюжетът е ясен – група тийнейджъри отиват на пътешествие сред природата, но попадат на грешното място и биват погнати от деформирани и злобно настроени местни обитатели.

Новата версия, както се оказва, е вече готова и ще се появи много скоро. Предвидена е само една киновечер, за най-заклетите фенове, а след това ще обиколи дигиталните платформи. По този повод беше пуснат и трейлър, с който зрителите да се запознаят с нещастните младежи, които ще станат жертва на враждебното местно население на американските планини. Вижте го и вие:

Истината е, че кадрите ни вдъхват някаква надежда за нещо интересно. Както казахме, не очаквайте кой знае колко новости или оригиналност. Една от най-съществените разлики е, че този път изродите няма да бъдат просто заблудено семейство, а цяла общност от лошо местно население под названието „Фондацията”, която обитава планината още от преди гражданската война. Те са изключително агресивно настроени спрямо територията си.

Сценаристът на оригинала от 2003 година Алън Макелрой се завръща, за да напише и новия рибуут, което също ни кара да си мислим, че този „Wrong Turn” ще е най-малкото сносно хорър/слашър преживяване. Филмът също така е класифициран с твърд „R“ рейтинг. Кръвта и червата са гарантирани за щастие на всички хардкор фенове.

Режисурата е поверена в ръцете на Майк Нелсън, който успя да впечатли критици и публика през 2018 година със своя постапокалиптичен екшън „The Domestics”. Дали ще успее да пресъздаде подобно усещане за безнадеждност и ужас предстои да разберем през януари месец.

Вижте и официалния плакат на филма:

Wrong-Turn-2021-Poster

Wrong Turn” („Погрешен завой”) е режисиран от Майк Нелсън („Summer School”, „The Domestics”) по сценарий на Алън Макелрой („Halloween 4: The Return of Michael Myers”, „Ballistic: Ecks vs. Sever”). В ролите ще видим Шарлот Вега, Матю Модайн, Деймиън Мафей, Бил Сейдж, Валери Джейн Паркър, Дейвид Хътчинсън и други.

Филмът ще дебютира по кината само за една вечер на 26 януари 2021 година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2020-12-18 at 22:03

  Сравнение с последните няколко филма изглежда доста добре

  Отговор

 • Мими
  2020-12-20 at 19:14

  Да,определено колкото и да е рибуут изглежда доста по-сносно от всичките глупости под същото име от далечвата 2003 насам,само оригинала си остана КЛАСИКА

  Отговор

Коментирайте