WTF трейлър на седмицата: Двойна доза Никълъс Кейдж с „Jiu Jitsu“ и „Willy’s Wonderland“

 

wtf-trailer-20201102

Днес в рубриката ни „WTF трейлър(и) на седмицата” сме ви приготвили не една, а цели две реклами, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, но все пак ги събира един общ знаменател – Никълъс Кейдж. Истината е, че второто е изключително кратък тийзър от малко над десет секунди, затова сметнахме, че заслужава нужното внимание с леко закъснялото ни отразяване на „Jiu Jutsu”.

Земята е изправена пред безмилостно зло, което идва от далечна галактика и търси да се сбие с избрания – най-добрият боец по джу-джицу, който е по-добре да загине с достойнство. В противен случай така наречения „spaceman” ще избие всичко живо. Сигурни сме, че в тези две кратки изречения разпознахте няколко вече познати сюжета и елементи на други популярни и обичани филми. Нека видим рекламата:

Като започнем от „Хищникът” и „Смъртоносна битка”, които очевидно са в основата, то няма как да пренебрегнем и намигвания към фантастики като „Междузвездни войни”. Да не говорим, че се виждат заемки от споменатите филми и пресъздаване на сцени, които се надяваме да се повече поклон отколкото сляпо копиране.

Jiu Jitsu” е дело на нискобюджетния екшън режисьор, сценарист и продуцент Димитри Логотетис, който продължи „Кикбоксьор” поредицата с ужасния „Kickboxer: Retaliation”, а скоро се очаква и нова част. В ролите, освен Никълъс Кейдж, ще видим Франк Грило, Тони Джа, Ален Муси, ДжуДжу Чан и други. Премиерата е насрочена за двадесето число на този месец.

Второто предложение е много повече в стила на по-популярните филми на Кейдж от последните няколко години като „Mandy” и „Mom and Dad”. Става дума за хоръра „Willy’s Wonderland” (в IMDB все още може да го намерите като „Wolly’s Wonderland”, което е старото му работно заглавие). Вижте за какво говорим в кратките кадри:

The Janitor doesn’t play nice.

Този път Никълъс Кейдж ще се изправи срещу орда от оживели и жадни за кръв аниматронни животни. Актьорът влиза в ролята на чистач в затворен увеселителен парк, който крие ужасна тайна. Той ще трябва да се бори за живота си и да се измъкне от прокълнатото място.

Willy’s Wonderland” е режисиран от Кевин Люис по сценарий на Г. О. Парсънс. В ролите ще видим Бет Грант, Емили Тоста и други. Премиерна дата все още няма, но се очаква през следващата година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2020-11-02 at 17:16

  Първо. Самото спомоенаване на Никълъс Кейдж си е WTF трейлър на месеца.
  Второ. как са се навили толкова много звезди да участват в тая помия…
  Трето. И кво сега? The master ще се окаже не Тони Джа, Брус Ли, Джеки Чан. а самия Никълъс!!???

  WTFFFFFFFFFFFF……..

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2020-11-02 at 17:36

  Какво му стана на този човек… данъци ли има да плаща, не знам.

  Отговор

  • X-Force
   2020-11-02 at 18:02

   Да, има доста дългове за изплащане и приема всякакви поръчки. Ако искаш да влезе в роля на рожденния ти ден – пиши му! Сигурен съм, че ще се спазарите 😀


  • Liubo Ursiny
   2020-11-02 at 20:51

   Ако мога да си го поръчам, това ще е dream come true. Имаш ли контакт?


 • X-Force
  2020-11-02 at 18:03

  Това директно влиза в категорията so bad it’s good!

  Отговор

 • Gogoto
  2020-11-04 at 11:08

  The Predator Reboot we all deserved.

  Отговор

 • ммда
  2020-11-04 at 21:26

  Тия ритници не е ясно, какво общо имат с „Jiu Jitsu“, но явно са го избрали като заглавие, защото звучи по-екзотично. Иначе изглежда в пъти по-зле от Мортал комбат, какво остава да се спомене в едно изречение с Хищника. Точно WTF…

  Отговор

Коментирайте