Ще се окаже, че доста отдавна не сме имали повод да споменем култовия Дейвид Линч, а с такова нетърпение очакваме всеки намек от негова страна за някоя нова творческа идея. Отдавна се говори за възможно партньорство с Netflix и най-вероятно нещата са се раздвижили, защото се очаква работата по проекта „Wisteria“, който ще бъде реализиран от легендарния режисьор за стрийминг-гиганта, да започне след около шест месеца.

Тази информация се завърта в пространството преди няколко дни, благодарение на Production Weekly, но Indiewire „докладват“, че Netflix не са коментирали. Според статията дългогодишният творчески партньор на Линч, Сабина С. Съдърланд ще продуцира и снимките ще се случват в Лос Анджелис, но още не е известно дали се готви филм или сериал. Майсторът е споделял преди месеци, че много би искал да направи филм или „история с продължения“, но пандемията в момента застава на пътя и на най-добрите намерения. Най-страстните вярващи бяха провидели в това изказване намек за нов сезон на „Twin Peaks“, но един от създателите на легендарния сериал Марк Фрост категорично е отрекъл възможност да е ангажиран в предстоящия Netflix-проект.

Ясно е на цялото кинаджийско войнство, че по каквато и идея да реши да работи Дейвид Линч, резултатът ще бъде очакван с огромно нетърпение. Работното заглавие „Wisteriaпредполага много тълкувания и крие много обещания – ще ви държим в течение на новините около проекта. Междувременно споделяме, че след няколко дни, на 3 декември, David Lynch Foundation организира виртуален концерт „Meditate America“, с участието на Стинг, Елвис Костело, Хю Джакман, Кеша, Кети Пери, а идеята е да се облекчи напрежението върху здравните работници, семействата в риск, ветераните с проблеми, свързани с психическото здраве и други рискови групи.

А сега може да си припомните как съобщава времето мистър Линч – лично:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *