С наближаването на празничния сезон, започва вълната от коледни реклами, коя от коя по-сърцераздирателна и коледни романтични филми, кой от кой по-негледаем. И така всяка година, чак до огнената експлозия на планетата. Дори и самопровъзгласените Гринчове като нас не могат да избягат от коледния дух, затова поне се радваме, когато имаме възможност да гледаме нещо подходящо за сезона, но което все пак няма да ни изпили мозъците от тъпотия.

Представяме ви трейлъра на „Wild Mountain Thyme”, предстоящата романтична история, където в главните роли ще видим Емили Блънт и Джейми Дорнан. Този филм вече успя да ни изненада – когато предишният път говорихме за него, си представяхме, че ще е някаква прочувствена и обтегната драма, в която двама млади влюбени ще се борят с препятствията пред любовта си. Оказва се, че това всъщност ще е очарователна комедия за една уверена в себе си жена, влюбена в непохватен смотаняк, на когото хич не му върви в живота и му се случват поредица от злополучия.

Вижте трейлъра сега:

Трябва да признаем, че актьорският екип не ни радва. Не самите актьори, а начина, по който са кастнати повечето от тях. Естествено, че Емили Блънт ще играе независима и оптимистично настроена мацка, която се бори за това, което иска. Естествено, че Джон Хам ще играе нахалният, атрактивен и самоуверен американец, който заплашва да развали ирландската идилия. Смятаме, че Джейми Дорнан е олицетворението на думата adorkable в горните кадри и е милиони пъти по-симпатичен, отколкото в другия тип главна „романтична“ роля, с която е известен. А Кристофър Уокън като отчаян баща, който е по-близък със съседското момиче, отколкото със смотания си син, е абсолютно комедийно бижу.

Една себеуважаваща се история за ирландска идилия, разбира се, не би била завършена без панорамни кадри на изумрудено зелената ирландска провинция. За щастие тук ще имаме възможност да гледаме работата на възхваляваният оператор Стивън Голдблат, който ще се погрижи да оценим красотата и пищността на ирландската природа.

Ето го и официалният синопсис:

Упоритата фермерка Роузмари Мълдуун е решена, че ще спечели сърцето на съседа си Андрю Райли. Проблемът е, че явно Андрю е наследил семейно проклятие и не разбира как да отвърне чувствата на красивата си обожателка. Обиден от плановете на баща му да продаде семейната ферма на американския му племенник, Андрю изведнъж е стреснат и принуден да преследва мечтите си в тази комедийна, прочувствена и диво романтична история.

Wild-Mountain-Thyme-Movie-poster2020

Wild Mountain Thyme” е написан и режисиран от Джон Патрик Шанли („Moonstruck”, „Doubt”), който адаптира собствената си пиеса „Outside Mullingar”. В главните роли са Емили Блънт, Джейми Дорнан, Джон Хам, Дебра Малой и Кристофър Уокън.

Филмът ще излезе на 11 декември в определени кина и на video on demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *