Стивън Кейпъл джуниър ще режисира следващия проект от „Трансформърс“ вселената

от на 2020-11-23
 

В началото на годината след като Майкъл Бей официално се отказа от сагата „Трансформърс“, от Paramount обявиха, че планират да рестартират франчайза за трансформиращите роботи като започнат с два нови проекта. Тогава си спестихме отразяването, защото все още бъдещето на проектите беше изключително неясно, а и не бяхме сигурни дали от филмовото студио наистина ще направят тази сериозна крачка, но ето ни тук. Само няколко месеца по-късно разбираме, че един от двата разработващите се филма е открил своя режисьор в лицето на Стивън Кейпъл джуниър („Creed 2”).

За последно говорихме за „любимите” ни роботи преди няколко месеца, когато разбрахме, че се подготвя анимиран филм за Аутоботите и Десептиконите. Още тогава споделихме, че сме на мнението, че появата на „Бъмбълби“ сякаш възроди донякъде доверието и интереса към трансформиращите роботи и гледайки как нещата се развиват изглежда и Paramount и Hasbro Entertainment са на същото мнение.

steven-caple-jr-kulture-hub-11

Източниците на Deadline сочат, че решението за Стивън Кейпъл джуниър още не е финализирано и тепърва предстоят преговори, но след месеци обсъждане той е водещият избор за студиото и продуцентите. Кейпъл джуниър ни се струва любопитен избор и се надяваме да успее да предложи нещо поне на нивото на „Бъмбълби“, който през 2018 г. развълнува доста младежи.

Това, което не отбелязахме, а е важно да допълним, е, че януари, когато беше обявен рестарта на франчайза, Джеймс Вандербилт и Джоби Харолд са започнали работа по два сценария едновременно.  Филмът, който първи ще видим на екран, а и този зад който най-вероятно ще седи Кейпъл джуниър, е по сценария на Харолд.

Засега това е всичко, което знаем за този филм, а и за бъдещето на „Трансформърс” като цялостен проект. Кога ще започнат снимки, кой ще участва и друга информация нямаме, но очакваме в близките седмици да разберем дали е финализирано решението за Стивън Кейпъл джуниър, както и други подробности около проекта.

Ще ви държим в течение.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2020-11-23 at 13:56

  Винаги съм бил фен на безмозъчния Холивудски екшън, зрелище за сетивата, ама последните два бяха прекалено дълги и прекалено шумни.

  Отговор

 • Иван
  2020-11-23 at 15:31

  Аз също адски харесвах Трансформърс, но конкретно последния не можах да го догледам!

  Отговор

  • heinrich
   2020-11-23 at 18:09

   На последния, последната 1 минута беше интересна. Другото беше бълвоч.


 • X-Force
  2020-11-23 at 18:33

  Дайте ми битката в Чикаго от третия филм удължена в 2 часа и ще съм доволен. Стига с планината от product placements, малоумни персонажи и инфантилен хумор.

  Отговор

Коментирайте