Навот Папушадо
Навот Папушадо

Фенове сме на екшън жанра най-вече когато ни показва интересно изграждане на света, в който е поставен – не просто главните и второстепенните герои, но цялата структура и правилата на света трябва да ни интригуват, за да запомним един екшън филм и той да не мине транзитно през главите ни само за час и половина, след което да го забравим завинаги. Такъв беше случаят с любимия ни „Джон Уик“, а сега имаме надежди, че такъв ще бъде и с прекрасно озаглавения „Gunpowder Milkshake”.

Филмът разказва историята на наемната убийца Сам, в чиято роля ще видим Карен Гилън. Сам е отгледана от криминалната организация Фирмата, но един ден трябва да им се опълчи, за да предпази малко момиче, заради което се събира след години отново с майка си Скарлет. Скарлет ще бъде изиграна от Лина Хийди, а в ролите на съдружничките й, познати като „Библиотекарките“, ще видим Карла Гуджино, Мишел Йео и Анджела Басет.

По принцип сме доста резервирани към филми, които се представят като „следващия Джон Уик“, но със сигурност сме заинтригувани от каста и от първите промоционални кадри на „Gunpowder Milkshake”, които можете да видите по-долу. Карен Гилън от доста време ни е много симпатична (иска ни се да я гледаме в по-главни роли), а от досегашните ѝ участия в някои големи франчайзи знаем, че тя ще бъде напълно на място в една доста физическа роля на елитен убиец.

Никога не сме си представяли да видим заедно актьорите от поддържащия каст, но като виждаме имената наредени едно до друго, се убеждаваме, че ще работят страхотно като комбинация. Анджела Басет и Мишел Йео са легенди, Карла Гуджино е стара любимка на мъжката част от екипа ни, а кой не иска повече Лина Хийди в живота си?

Вижте първите кадри сега:

Karen-Gillan-Gunpowder-Milkshake Vivica-A-Fox-Michelle-Yeoh-Gunpowder-Milkshake-1536x683 Lena-Heady-Gunpowder-Milkshake-1536x683

Особено много ни радва снимката на „Библиотекарките“, наредени като някаква насилствена извратена версия на кръстниците на Спящата красавица, а и подозираме, че точно такава роля ще играят – приятелките на отсъстващата майка, които ще накарат озлобената ѝ дъщеря да ѝ прости. Докато не видим трейлър няма да можем да си изградим представа за тона на „Gunpowder Milkshake” и дали очакванията ни за нещо забавно, развлекателно и не напълно стандартно ще се оправдаят, но може да се каже, че сме сравнително оптимистично настроени.

Gunpowder Milkshake” е режисиран от Навот Папушадо, който също така е сценарист на филма заедно с Ехуд Лавски. В главните роли са Карен Гилън, Лина Хийди, Анджела Басет, Мишел Йео, Карла Гуджино, Пол Джиамати, Клоуи Колман и Фрея Алън.

Засега конкретна премиерна дата не е обявена, но се очаква филмът да излезе догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Мишел Йо не изглежда зле в тия панталонки, дано раздаде няколко тупаника ей така за кеф на аудиторията. Искам да видя трейлър на това, но мисля, че твърде рано го сравняват с Джон Уик (на който предстоят още 2 части).