Въпреки неуспешния си дебют и слуховете за фалит и евентуална продажба, иновативната стрийминг платформа Quibi все още е активна и продължава да вади любопитни проекти (които уви не много хора гледат) на доказали се имена в индустрията. Най-новото им предложение е хорър сериалът „The Expecting“ на режисьорката на чудния (и радващ се на култов статус) „Американски психарМери Харън.

The Expecting“ разказва историята на Ема (АнаСофия Роб) – трудно свързващо двата края момиче, което работи като сервитьорка, но мечтае да стане успешен художник. Тя живее в къщата на баба си и има непостоянна връзка с колега от работата си. Един ден Ема се събужда насред мрачна гора с множество рани и синини по тялото си и без никакъв спомен какво се е случило. Скоро след това тя с ужас разбира, че е бременна и се впуска в отчаяно търсене на истината, която се крие зад инцидента и най-вече за това, какво точно расте в утробата ѝ.

Вижте трейлъра.

https://www.youtube.com/watch?v=ss0317qIPR8

Бременността е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат в живота на човек, но също така може да бъде и доста травматично изживяване – покрай всички тревожни мисли и най-вече хормонални (и всякакви други) промени, през които минават тялото и ума. Темата е благодатна и често (по един или друг начин) е експлоатирана от жанра, но като че ли качествените произведения са рядкост. „The Expecting“ едва ли ще успее да се нареди сред класиките, но на базата на това, което виждаме, и предвид присъствието на Мери Харън, смятаме, че има шанс да е над средното ниво.

Вижте и една атрактивна промо визия.

плакат

Създател и сценарист на „The Expecting“ е Бен Кетай („The Forest“, „The Strangers: Prey at Night“), а режисьор е Мери Харън („Американски психар”, „The Moth Diaries“, „I Shot Andy Warhol“, „Alias Grace“). В ролите са АнаСофия Роб, Рори Кълкин, Мира Сорвино, Хана Мъри, Майкъл Гастом и др.

Премиерата беше вчера, 5 октомври, като всеки работен ден (до 15 октомври) ще дебютира нов епизод.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *