electro_asm2.0 (1)

Бързаме да кажем: Не, това не е първоаприлска шега! Правилно сте прочели! Джейми Фокс е във финални преговори да се завърне в ролята на Електро, от „Невероятният Спайдър-мен 2“, в новия все още неозаглавен трети филм за Спайдър-Мен от киновселената на Марвел (MCU).

Екипът ни бе изключително изненадан да научи новината, че от лагера на Marvel въобще са се замислили да му предложат отново ролята, имайки предвид каква колосална грешка бе предишният филм в историята за комиксовия герой. Да не говорим, че провалът му бе основната причина Sony да протегнат ръка към Marvel и да поискат помощта им за да оправят бъркотията, в която се бяха забъркали. В последствие с помощта на Кевин Файги и чудесния кастинг на Том Холанд нещата тръгнаха в чудесна посока. Получихме невероятният „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“, последван от участие в двата филма за Отмъстителите – „Война без край“ и „Краят“, а накрая завършихме с чудесният „Спайдър-мен: Далеч от дома“.

Макар Фокс да е прекрасен актьор, който има „Оскар“ в резюмето си, едва ли има човек, който да е харесал представянето му в „Невероятният Спайдър-мен 2“. Екранното му време бе задушено от сценарни клишета и баналности. Макар визуално героят на Електро да бе достоверен с Ultimate-визията от комиксите и да имаше някои добри екшън моменти със Спайди, в крайна сметка нито феновете, нито критиците имаха позитивни отзиви към актьора и персонажа, в който се превъплъти. Интересно е, че Marvel винаги са се славели с перфектен кастинг във филмите от MCU и не бихме заложили срещу Кевин Файги. Под неговото ръководство може и да получим по-адекватна версия на този известен злодей от лора на Спайдър-Мен.

Сценарият за третият филм за Спайди е завършен и снимките на филма се очаква да започнат тази зима. Премиерата засега е насрочена за 5 ноември, 2021 година, но имайки предвид в какви времена живеем, няма да паднем от столовете от изненада, ако заглавието се измести за 2022 година.

Electro-in-The-Amazing-Spider-Man-2-e1601588308793

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Интересно решение ако стане реалност. Въпреки че ми се гледа нов герой, който не е бил показван досега

    1. На едно мнение сме – и аз искам злодеи, които не сме виждали досега, но Марвел упорито искат да направят Sinister Six и явно са решили да направят класическия екип, който включва Електро. Дано им се получи добре.

  2. I kinda like Electro, ако трябва да съм честен. 🙂 Ама като за веднъж де.