Чувствате ли се сексуално зрели?

Независимо дали отговорът е „да“ или „не“, ви съветваме да посветите свободното си време на един особен, дълбок и провокативен сериал, който е сред актуалните телевизионни заглавия този месец. Понеже екипът на морално подривния проект Inglourious Kunts е винаги готов да зарибява зрители, киномани и random разгонени ентусиасти, може би тъкмо „We Are Who We Are“ е вашето нещо, вашият художествен, развлекателен и хормонален афродизиак – особено в тази толкова стерилна и импотентна година.

Изключително любимият ни Лука Гуаданино, по когото хлътнахме след прекрасни филми като „Голямото плискане“ и „Призови ме с твоето име“, продължава да допълва любимата си тема за порастването в „Ние сме каквито сме“ – в рамките на цели осем епизода ще наблюдаваме как две хлапета, които живеят в щатска военна база в Италия, откриват приятелството, любовта и собствената си идентичност. Отзивите са преобладаващо положителни, а ако се чудите защо, може да видите какво имат да кажат по въпроса нашите гости…

А нашите гости са Зузи Аспарухова и Сибина Григорова, които споделят впечатления под професионалното ръководство на водещата Станислава „Стаси“ Айви. Разговорът е непринуден, изчерпателен и преливащ от харизма, но не се разсейвайте, а си записвайте внимателно аргументи и препоръки – споменават се отдавна наложили се ТВ-хитове като „Euphoria“, „Here & Now“ и „Skins“, защото нашият видео подкаст никога не изневерява на себе си и винаги прибягва до важни паралели.

„Ние сме каквито сме“ е оригинален сериал на HBO и е наличен за стриймване в HBO GO, а ние сме все тъй налични за стриймване в YouTube.

Видеото е част от лимитирани коментарни епизоди на Inglourious Kunts за HBO заглавия в платформите на Operation Kino и BoulevardBulgaria:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Добро ревю се получи! Зузи е много сладка, когато се вълнува и обяснявайки сякаш се кара на някого 🙂

  2. Бравос на момичетата. „Ние сме каквито сме“ се оказа доста приятен сериал всъщност :)))