От фестивала Сънданс, който се провежда през януари, традиционно излизат някои от заглавията, които ще обсъждаме в края на годината, когато започне сезонът на наградите. Между януари и есента обаче в други години има цяло лято, което ни претоварва мозъците с експлозии и шумни звуци, заради което когато дойде септември имаме нужда да си припомним някои от качествените заглавия, за които предстои да си говорим. И въпреки че тази година блокбъстър сезон нямаше, все пак достигнахме до момента, в който отново насочваме погледи към престижните заглавия.

Затова и се задействат рекламните кампании на филми като „The Nest” – той ще получи съвсем лимитиран кино рилийз още тази седмица, а след два месеца ще бъде пуснат на video on demand. Сега обаче трябва да си го припомним, а това съвсем няма да е трудно. Все пак става въпрос за филм, който очакваме доста отдавна – семейната драма, клоняща към психологически трилър, в която ненадминатите Джуд Лоу и Кери Куун ще пресрещнат шпаги като женена двойка, която все повече задълбочава проблемите си.

Предишните пъти, когато обсъждахме филма, споменахме, че той ни привлича заради сложните нюансирани отношения, които ще ни покаже между главните си герои. С новия трейлър, който можете да видите по-долу, това чувство още повече се изостря. Вече разбираме и малко повече за проблемите, които двойката ще срещне – след преместването си в родната на съпруга Англия, те се опитват да се приобщят към високото общество там, но очевидно фасадата и за пред хората, и за пред тях се разпада, а отвътре се вижда всичко гнило, което съпрузите досега са криели един от друг.

Вижте новия трейлър сега:

Двама невероятно силни актьори като Куун и Лоу ще бъде истинско удоволствие да бъдат наблюдавани в такива вербални схватки, каквито трейлърът ни подсказва, че ще видим. Особено имайки се предвид, че са под вещата ръка на Шон Дъркин, който стана любимец на критиците с предишния си филм „Martha Marcy May Marlene”, вече нямаме никакво търпение да видим крайния резултат.

Вижте по-долу подробния синопсис, но всъщност всичко, което е нужно да се знае за филма, се вижда в трейлъра – ще има напрежение и обтегнат диалог, поднесен от двама много успешни и крайно талантливи актьори.

Рори, амбициозен предприемач и бивш стоков брокер, убеждава съпругата си Алисън, която е американка  и децата им да оставят удобствата на американските предградия и да се завърнат в родната му Англия през 80те години. Когато усеща нова възможност, Рори се връща обратно в бившата си фирма и взима под наем вековно имение, където има достатъчно земя за конете на Алисън и има планове да построи конюшня. Скоро обещанията за високо доходоносен бизнес започват да се разпадат, а двойката трябва да се изправи пред неудобните истини, заложени под повърхността на брака им.

The Nest” е написан и режисиран от Шон Дъркин. В главните роли ще видим Джуд Лоу, Кери Куун, Уна Роуш, Чарли Шотуел, Ан Рийд, Майкъл Кълкин и др.

Кино премиерата ще бъде на 18 септември, а на 17 ноември филмът ще бъде достъпен на video on demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments