Май беше съвсем скоро, когато споменахме Робърт Де Ниро и комедия в едно изречение – и ето, че своеобразният му маратон в жанра продължава. В случая с конкретния „The Comeback Trail“ той се е „кооперирал“ с други легендарни „дядковци“, за да разкажат шантава история от задкулисието на киното, която вероятно би могла да се случи, но в случая по-скоро е резултат на развинтеното въображение на хора, които не са имали какво друго (по-смислено) да правят.

Под „хора“ визираме сценаристът и режисьор Джордж Гало и партньора му в писането на сценария на тази (особено) опасна за дубльорите авантюра Джош Поснър, както и продуцентите Патрик Хилбър, Фил Ким, Дейвид Орнстън и Ричард Салваторе.

Вижте дали ще познаете всички „сърдити старчета“:

Любопитно е да се завърнем, дори и по този своеобразен начин, в 70-те години, когато един пишман-продуцент задлъжнява сериозно към мафията и решава, че ако по време на снимки на калпаво написан уестърн успее да убие „случайно“ главния си актьор, ще използва застраховката, за да изплати тежкия си кредит. Както споменават колегите отвъд Океана – напомня до някаква степен на Тарантино (бихме добавили – „с деменция и след 30-40 години“) или разни второ-треторазрядни сюжетчета от 90-те.

Очевидно е, че в случая авторският екип разчита на вербуваните актьори – компания на Де Ниро му правят Морган Фрийман (сякаш задължително се появява във всякакви налудничави сюжети!), железният Томи Лий Джоунс, Зак Браф, Емил Хърш и Еди Грифин.

Разпространителите от Cloudburst Entertainment са решили да пуснат „The Comeback Trail“ на кино на 13 ноември 2020. Би било интересно да се проследи какъв ще е възрастовият диапазон на публиката…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *