Кевин Смит е режисьор с изключително разнообразно портфолио, в което обаче комедията силно доминира. И макар последните години да се е фокусирал върху телевизията, режисирайки епизоди на „Supergirl” и „The Flash”, американецът не е чужд на хорър феновете. Смит показа, че умее да гради напрежение в „Red State”, а в „Tusk” видяхме, че може и да бъде противен без да се опитва да е забавен. За съжаление, „Yoga Hosers”, въпреки звездния си състав от гости, явно имаше повече за цел да покажа на света дъщерята на Смит Харли Куин с първата ѝ главна роля.

Сега обаче Кевин Смит се завръща към ужасите с нещо, което поне на ниво трейлър изглежда доста интересно. Филмът се казва „Killroy Was Here” и самият режисьор показа първия трейлър на дигитално състоялия се тези дни Comic Con. Вижте го и вие:

Заглавието е заигравка с популярния по времето на втората световна война израз „Kilroy Was Here” и няма нищо общо с комедията от 1967 година със същото име. Горните кадри показват малко повече отколкото е нужно, но определено събуждат интерес. По време на презентацията си Смит сравни „Killroy Was Here” с филми като „Creepshow” и „V/H/S”. Зрителите ще наблюдават няколко различни истории под формата на антология, които обаче ще бъдат свързани с общ елемент – въпросният убиец от заглавието. Той е нещо като Отмъстител за деца. Ако правите нещо лошо с тях, Килрой ще се появи и ще ви накаже. Дизайнът на основния злодей е дело на Робърт Курцман („The Haunting of Hill House”, „Doctor Sleep”).

Killroy Was Here” е режисиран от Кевин Смит по негов сценарий в съавторство с Андрю Макелфреш. В ролите ще видим Джейсън Мюис, Крис Джерико, Джъстин Куксилейн, Ърнест О’Донъл и други.

Филмът все още си няма премиерна дата, но се очаква в началото на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Tusk не беше лош в интерес на истината 🙂

    2. Така чувам, ама не мога да събера кураж 😀