Нова доста интересна и атрактивна екранна двойка се заформя да видим в предстоящия трилър „All The Old Knives” на Amazon. Това са Крис Пайн и Танди Нютън, които може да не са най-популярните звезди на света, но определено и двамата са талантливи и приятни актьори, които бихме гледали на екран повече.

Да започнем с това, че филмът ще бъде режисиран от Янус Метц и написан от Олен Стайнхауер, който ще адаптира собствения си едноименен роман. Метц ни изглежда като доста обещаващ избор за този проект, тъй като с „Borg vs McEnroe”, където имаме същия тип история, въртяща се основно около двата главни персонажа, той успя да изгради героите достатъчно плътно, така че да разберем гледните им точки и характери.

Действието на „All The Old Knives” ще се върти около бивши любовници, единият от които е оттеглил се ЦРУ агент, а другият – настоящ шпионин. Двамата са на вечеря и обсъждат животите си и мисиите, на които са били заедно, като си припомнят „добрите стари времена“, които в тяхната професия едва ли ще да са били само добри. Дотук дори звучи интересно, защото веднага виждаме наративната рамка, която ще помогне за разказването на историята. Освен това лесно си представяме, че двамата (като повечето бивши двойки) ще имат не напълно припокриващи се спомени за разни ситуации – повод за преразглеждане на истории от различни гледни точки. Самият филм ще прерасне и в нещо по-типично, когато естествено, вечерята между двамата шпиони се прекъсва от неочакван изблик на насилие.

Харесва ни изборът именно Крис Пайн и Танди Нютън да поемат тези роли по няколко причини. Първо и най-важно е, че все пак и двамата са на определена възраст, която хем все още е напълно подходяща за екшън изпълнения, хем не са някакви 25-годишни красавци, които ще се опитват да ни убеждават, че имат история и опит – на тях двамата бихме им повярвали. Второ, и двамата са наистина талантливи актьори, на които все още не сме се пренаситили.

Крис Пайн естествено флиртува успешно с голямата слава с участието си в някои от най-големите франчайзи на света като DC комикс вселената и „Стар Трек“, въпреки че сякаш винаги е последният споменаван „Холивуд Крис“. Той освен това ни е показал повече от страхотен актьорски талант в разнообразни филми като прекрасния „Hell or High Water” и „Love, Simon”.

Танди Нютън пък е сериозна актриса от много години (участва например в главна роля в невероятно спорния носител на „Оскар” за най-добър филм „Crash”), но всъщност се превръща в звезда в последните няколко години с участията си в „Соло: История от Междузвездни войни”, където практически беше най-интересното нещо от целия филм, както и разбира се, в мегахита на HBO „Westworld”. Въпреки че я познаваме отдавна, определено все още имаме какво да видим от нея, така че със сигурност ще ни е любопитно да я гледаме в тази роля.

All The Old Knives” за момента няма обявена премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *