Минаха повече от пет години от когато за първи път ви показахме концептуалния клип за абсурдната продукция на Марк ФесаSky Sharks” в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”. Дългото чакане със сигурност си заслужава, защото филмът най-после ще види бял свят още в края на месеца по време на FrightFest в Лондон. Ето и финалната реклама по този повод:

Абсурдността и силното наличие на CGI са повече от очевидни. Искрено се надяваме филмът да е точно това безмозъчно забавление, което обещава и трейлърът.

Sky Sharks” ще разказва за група учени, които намират сред полярните ледове считания за изгубен нацистки боен кораб с огромни размери. Смятало се е, че немците са го използвали за разработване на строго секретни оръжия и са създали „Reichsflughaie”. Докладите сочат, че това са били летящи чудовища с генетично модифицирани пилоти, които са имали свръхчовешки умения. Армията от немъртви се надига от своя дълъг сън и всичко е в ръцете на дъщерите на учения, отговорен за експериментите. Те ще трябва да спасят света от наследството на своя баща.

Освен абсурдната си история, филмът може да се похвали и със солиден актьорски състава, който включва няколко хорър икони. Начело е легендарният Тони Тод („Candyman”), който едва ли има нужда от представяне. Компания му правят Мик Гарис („Masters of Horror”, „Fear Itself”), Кари-Хироюки Тагава („Mortal Kombat”, „The Man in the High Castle”), Аманда Беърс („Fright Night”), Наоми Гросман („American Horror Story”, „1BR”), Робърт Ласардо („Killer Ink”), Ева Хаберман („Lexx”), Барбара Неделякова („Strippers vs Werewolves”, „Hostel”), Лар Парк-Линкълн („Friday the 13th VII: The New Blood”), Лин Лоури („Shivers”, „The Crazies”) и много други.

sky-sharks-poster-20200816

Премиерат на „Sky Sharks” е на 27 август по време на Frightfest Digital Edition 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *