Сред новинарския поток ни попадна едно леко хорърче, на което надали бихме обърнали (сериозно) внимание, ако не бяха замесени режисьорът на „Убийствен пъзел“ 2, 3 и 4, един от братята Хемсуърт, както и Маги Кю, която доста отдавна не сме срещали в нещо наистина интригуващо като проект. Сюжетът на „Death of Me“ се оплита около една съпружеска двойка, която се събужда една сутрин, без да има спомен за събитията от предишната нощ. Оказва се, че кошмарите обитават не само сънищата, но и са записани на камера – вижте:

На почитателите на този жанр вероятно ще им бъде любопитно да разплетат тази мрежа от тайнствени ритуали, черна магия и убийства (заснети на лента) – пътешествието към плашещата реалност, която се изкривява с всяка стъпка, е предизвикателство и умела „кукичка“ за вниманието на публиката. Често защитаваме мнението, че не трябва да се съди за финалния резултат по трейлъра, а в този има доста любопитни елементи, за да предизвикат интереса ни и да дадем шанс на „Death of Me“, когато/ако се появи.

Автори на сценария са Ари Марголис, Джеймс Морли III и Дейвид Тиш, а режисьор е Дарън Лин Боусман, който през 2020 година трябваше да възроди „Убийствен пъзел“ със „Spiral: The Book of Saw“, но ни връхлетя пандемичната реалност и сега филмът с Крис Рок и Самюел Джаксън си стои „на трупчета“, с проекто-премиера 21 май 2021.

Ето какво гласи официалният синопсис на „Death of Me“:

По време на ваканцията си на един остров край брега на Тайланд, Кристин и Нийл Оливър се събуждат една сутрин със сериозен махмурлук и без всякаква представа какво са правили предишната нощ. Двамата откриват запис на камерата на Нийл и с ужас виждат, че Нийл убива Кристин. Те имат 24 часа, докато пристигне следващият ферибот, а междувременно островът очаква да го връхлети тайфун! Двамата трябва да се опитат да възстановят събитията от кошмарната нощ и постепенно попадат все по-дълбоко в мрежата от тайнственост и черна магия…

плакати

Амбициите за „Death of Me“ с Люк Хемсуърт и Маги Кю са за премиера на кино, в дигитални платформи и VOD на 2 октомври 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *