Трейлър на „Coastal Elites“ на Джей Роуч с Бет Мидлър и Сара Полсън

от на 2020-08-27
 

Обичаме истории с чувство за хумор, уважаваме творци, които го притежават и прилагат и още повече адмирираме дързостта на НВО да реализират идеи, които се раждат в сложното ни съвремие – изпълнено с несигурност, вирусни условности и кандидат-президенти. Това последното е валидно за щатската реалност, в която от месеци съжителстват най-разнообразни версии за нивото на изострено внимание, което трябва да се поддържа заради разпространението на COVID-19, глупостите на кухия морков, който си избраха да им ръководи държавата преди 4 години, както и ежедневните протестни акции в различни градове на страната.

Комедията „Coastal Elites“ е специално творение на НВО, режисирано от Джей Роуч („Бомба със закъснител“, „Тръмбо“, „Кампанията“), по сценарий на Пол Рудник. Ето как изглежда тя:

Невероятен кеф е да видиш Бет Мидлър (отново) в действие, пък и винаги с голямо удоволствие проследяваме образите, в които влиза друга наша любимка – Сара Полсън. Компания им правят още Кейтлин Девър, Дан Леви и Иса Рей. Тази комедийна сатира пресъздава съвременни истории, като разнищва и анализира факти от политиката, културата и пандемията в нашия фрагментиран свят, разделен от политически пристрастия и обединен от вселенския стремеж за контакт между хората…

Coastal Elites“ ще се появи по НВО на 12 септември 2020.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте