Трейлър на драмата „Blackbird“ на Роджър Мичъл със Сюзан Сарандън и Кейт Уинслет

от на 2020-08-19
 

Има просто такива филми – привличат те като магнит, още в момента на изреждането на актьорския екип. А видиш ли трейлър – знаеш, че трябва да се потопиш в историята (ако може) незабавно. „Blackbird“ е драма, чиито разказ е конструиран от майсторската ръка на Роджър Мичъл („Notting Hill“, „Morning Glory“), а в централната роля блести талантът на великолепната Сюзан Сарандън.

С навлизането в златна възраст, Сарандън не се бои да поема роли, които изискват сериозна доза смелост и изключителна опитност. В случая с „Blackbird“ според нас е важен и уникалният синхрон, който подозираме – и забелязваме в трейлъра – между различните актьорски поколения, осигурен от режисьор със сериозен бекграунд в разказването на истории за хора и отношенията помежду им.

Вижте първия трейлър, а веднага след него ще откриете и официалния синопсис.

Лили и Пол събират семейството си в тяхната къща край морето за последен път, преди Лили сама да сложи край на дългата си битка с коварната болест ALS (Амиотрофична латерална склероза – неврологично заболяване с прогресивна дегенерация на моторните неврони в гръбначния и главния мозък, като това води до парализа и смърт) така, както тя самата е решила. Двамата са планирали да се забавляват в празнично настроение, но на повърхността изплуват неразрешени проблеми с дъщерите Дженифър и Ана. В „изпращането“ на Лили се включват и нейният зет, най-отдавнашната й приятелка, гаджето на другата щерка и нейният внук. Тази история е изпълнена с надежда, любов и чиста, искрена радост от живота.

Убедени сме, че хората, които са имали възможност да видят „Blackbird“ миналата година в Торонто, са останали възхитени от актьорския ансамбъл. Както споменахме, в главната роля на Лили е Сюзан Сарандън, Сам Нийл поема образа на нейния съпруг Пол, дъщерите са пресъздадени от страхотните Кейт Уинслет и Мия Васиковска, в ролята на съпруг на едната дъщеря е Райн Уилсън, дългогодишната приятелка на Лили е Линдзи Дънкан, гадже на другата дъщеря е Бекс Тейлър-Клаус, а в ролята на нейния внук е Ансън Буун.

blackbird-poster-20200819

Очакванията са „Blackbird“ да се появи в избрани киносалони и в системата на VOD на 18 септември 2020. Много би ни се искало да имаме шанс да видим този филм, но… неведоми са пандемичните условности.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте