Сигурни сме, че читателите, които редовно и с трепет следят рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”, са забелязали, че огромно количество от трейлърите (да не казваме всичките) са все на хорър заглавия. Поне последните месеци тенденцията беше такава. Време е обаче да я нарушим и да ви представим една пародия за разнообразие – „Notzilla”.

Ясно ни е, че по принцип този тип кино има за цел да бъде абсурдно, глупаво („silly”, както биха казали от Монти Пайтън) и подигравателно към материала, към който подхожда, но това тук определено си заслужава мястото. Уверете се сами:

„We’re gonna need some ginormous firepower and some legendary heroic action!”

Едва ли има нужда от допълнителен коментар. Забравете Годзила, забравете Гамера, забравете Кинг Конг! Направете път на Незила! Тя се нуждае единствено от алкохол, за да порасне и да се сее разруха из американските градове. Учените ще трябва да обединят усилията си с военните и да се опитат да я спрат, преди да е изпочупила всичките играчки, които бюджетът позволява. Какво по-опасно може да има от едно пияно кайджу.

Вижте и официалния плакат на филма:

плакат

Notzilla” е дело на Мич Тиймли, който е и сценарист. В ролите ще видим Фредрик Енг-ли, Тифани Дейвис, Тим Бенч, Саманта Ръсел и други.

Премиерата е насрочена за 18 август като филмът ще се появи едновременно на физически носител и по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Silentium, да си жив и здрав, задето поддържаш жива тая рубрика ❤️