Ще бъде жалко, ако познавате или съдите Ейми Саймец само от превъплъщенията ѝ в разочароващите „Пришълецът: Завет“ и „Гробище за домашни любимци“, защото тя наистина е изключително интересна актриса, доказала таланта си във филми и сериали като „Upstream Color“, „A Horrible Way to Die“, „The Killing“ и „Stranger Things“. Освен всичко друго, Саймец притежава всестранно развит талант, защото се изявява успешно и зад камерата като сценарист, режисьор и продуцент – отговорна е за успешния сериал „The Girlfriend Experience“ (по едноименния филм на Стивън Содърбърг) и отличения на SXSW „Sun Don’t Shine“.

Наскоро Ейми Саймец приключи работата си по последния си проект като режисьор и сценарист – апокалиптичния психологически трилър „She Dies Tomorrow“, чиито трейлър дебютира преди броени дни. Филмът разказва историята на Ейми, която е убедена, че ще умре на следващия ден. Тя не страда от никаква болест, просто усеща дълбоко в себе си (с мозъка на костите си), че утре ще е последният ѝ ден на Земята.  Когато Ейми споделя тревогата си със своите приятели, безпокойството ѝ се оказва заразно и скоро животът на всички излиза извън контрол и се превръща в мъчително спускане в лудостта…

Вижте първия трейлър.

Концепцията ни се струва интересна, видяното в трейлъра ни допадна като атмосфера и определено сме любопитни какъв ще е крайният резултат, но ще излъжем, ако кажем, че сме супер ентусиазирани. Очакваме „She Dies Tomorrow“ да бъде класически независим филм с няколко добри идеи и стабилни изпълнения, пред и зад камерата, но не и да бъде нещо от класата на „It Follows“, за който нямаше как да не се сетим. При всички случаи е хубаво да има подобни филми и стискаме палци на Ейми Саймец да ѝ се е получило.

Вижте и един постер.

she-dies-tomorrow-poster-20200710

Режисьор и сценарист на „She Dies Tomorrow“ е Ейми Саймец („The Girlfriend Experience“, „Sun Don’t Shine“). В ролите са Кейт Лин Шийл, Кентъкър Одли, Крис Месина, Кейт Аселтън, Тънди Адебимпе, Дженифър Ким, Джош Лукас, Оливия Тайлър Дъдли, Мишел Родригес и Адам Уингард.

Филмът тръгва в кината от 31 юли, а от 7 август ще е на VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *