Не сме ъпдейтвали информацията за „Utopia” от 2018 – след като последно се реши, че продукцията продължава без Дейвид Финчър, сякаш новините за този щатски римейк на известния британския сериал не ни се струваха вече толкова привлекателни. Все пак от първоначалния проект остана Гилиан Флин, която е сценарист и шоурънър.

По време на панела на „Utopia” на ComicCon@Home беше показан първи трейлър и е време да стигне и до нашето малко медийно пространство.

Привлекателно за старомодните фенове в нашия екип е участието на Джон Кюсак – често подценяван актьор, който, получи ли предизвикателна роля, се превръща в истинска хала. За незапознатите със сюжетните детайли ще споделим официалния синопсис:

В центъра на разказа са група почитатели на комиксите, които се срещат онлайн и ги обединява страстта по „Utopia” – целта им е да разкрият тайните значения на различни намеци за заплахи към човечеството, скрити в страниците на този конкретен комикс. В един момент петимата осъзнават, че това, в което се забъркват, не са само конспиративни измишльотини, ами съвсем реални заплахи, които се материализират в нашия свят. Нещата ескалират още повече, когато героите се срещат с централния персонаж от комикса – Джесика Хайд (в ролята е Саша Лейн, позната от „American Honey”), която си има сериозни тайни, но се присъединява към групата, за да спасят заедно света…

След като става дума за конспирация, биологически оръжия, мрачни дълбини на разказа, актуални теми като „глобална пандемия” и „краят на света”, а за развитието на сюжетните подробности отговаря Гилиан Флин – пишете ни заинтересовани, ще продължим да следим развитието на сериала, който (очевидно) се приближава към момента на своето финализиране.

utopia-poster-20200729

Основните роли в „Utopia” са разпределени между Дан Бърд, Ашли ЛаТроп („The Handmaid’s Tale”), Джесика Роти, Десмин Боргес („You’re the Worst”) и Джейвън „Уана” Уолтън; участват още споменатия любим наш Джон Кюсак, в ролята на д-р Кевин Кристи, Рейн Уилсън като д-р Майкъл Стърнс, Фара Макензи („Logan Lucky”), Кристофър Денъм („Billions”), Кори Майкъл Смит и др.

Премиерата е предвидена за есента по Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *