Пореден нов трейлър на „The New Mutants” на Джош Буун

от на 2020-07-17
 

Не му върви на „The New Mutants“ и това си е. Филмът на Джош Буун („The Fault in Our Stars“) беше заснет още през 2017, но заради редица проблеми и обстоятелства така и не стигна до екран, като последният „препъни камък“ се оказа (както и за много други продукции) пандемията от COVID 19. Заради коронавируса и затварянето на кината, премиерната дата (която точно беше фиксиранa след години чакане) беше изтеглена от 3 април за 28 август, но сега и тя изглежда под въпрос.

Вчера 20th Century Fox (които, както знаете, вече принадлежат на Disney) разпространиха поредния трейлър на „The New Mutants“, който обаче не адресира по никакъв начин евентуално кино разпространение със „скоро в кината“ или нещо подобно, а вместо това рекламира панела на филма на [email protected], който ще се проведе онлайн на 23 юли. Може пък от там да изпадне някаква информация ще го бъде ли наистина този филм, или не. Ще бъде жалко да го видим направо в Disney+, след като точно стана ясно, че ще бъде във вариант, отразяващ първоначалната хорър ориентирана визия на своя режисьор.

Преди да видите новата реклама напомняме, че „The New Mutants“ разказва за петима младежи, затворени против волята им в „болница“, където са под надзора на ужасяващата доктор Сесилия. Те трябва да се преборят с опасните си сили и минали грехове… те не се опитват да спасят света, само себе си. Вижте.

Както казахме и миналия път, по ред причини вече не се вълнуваме от „The New Mutants“ и не вярваме, че има нещо, което можем да видим като реклама и да ни ентусиазира достатъчно. Но то и какво да се вълнува човек, при положение, че филмът години виси в неизвестното и не беше ясно (а май и все още не е) ще види ли бял свят. Заради хорър измеренията на историята обаче искаме „The New Mutants“ да става и да не е разочарование като „Brightburn“, който, между другото, беше реализиран по-късно, но излезе по кината по-рано.

В добавка ви предлагаме два телевизионни спота, както и един постер.

плакат

В ролите са Мейси Уилямс като Рейн Синклеър/Wolfsbane, Аня Тейлър-Джой като Илияна Распутин/Magik (малката сестра на Пьотр Распутин/Colossus), Чарли Хийтън като Сам Гътри/Cannonball, Хенри Зага като Роберто да Коста/Sunspot, Блу Хънт като Даниел Муунстар/Mirage и Алис Брага като главния антагонист (и човек, за разлика от младите ѝ подопечни) доктор Сесилия Рейес.

Режисьор на „The New Mutants” е Джош Буун, който е и сценарист наравно с Нейт Лий, по образи създадени от Крис Клеърмонт, Боб Маклауд, Лен Уийн и Дейв Кокръм.

Премиерата (засега) е 28 август 2020.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2020-07-17 at 11:13

  Толку да нема нужда от тоя филм

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-07-17 at 11:47

  Чудя се дали и през 2030-та година ще продължават да пускат трейлъри на тая обречена помия…

  Отговор

 • X-Force
  2020-07-17 at 19:41

  Никакви трейлъри повече – накрая ще покажат целия филм чрез тях…. Да го пускат някъде вече и да се види от-до. Между другото след толкова много отлагания ако вземат, че го пуснат баш сега, когато кината ще могат да поберат само 25-50% капацитет, филмът така яко ще флоп-не, че язък за всичките усилия и пренасрочвания на дати… И все пак – стискам палци за нещо сносно.

  Отговор

 • MoHaX
  2020-07-23 at 12:37

  PG 13 … 😀

  Отговор

 • Riddick
  2020-09-17 at 10:56

  от немай-къде вчера гледахме на кино Новите мутанти и …… очаквах зверската тояга, а се оказа 6,5/10, което за толкова безмислена и проблемна продукция си е уау

  Отговор

  • X-Force
   2020-09-17 at 14:56

   Аз бях по-щедър и му дадох 7.5 – много приятно изненадан останах.


Коментирайте