Историите с изгубени деца, попаднали под влияние на „лоши хора“, са познати като сюжет, но не си спомняме скоро да сме попадали на подобни филми. Преди няколко дни Vertical Entertainment пуснаха официален трейлър на филма „Run with the Hunted“, чиято тема е свързана с „уличното“ възпитание на една чаровна група младежи.

Режисьор, сценарист и продуцент на този изпълнен с напрежение и пушкала разказ е Джон Суоб, познат с пълнометражния си дебют „Let Me Make You a Martyr“ (припомняме – неразбрани/недоволни младежи, които правят план да убият осиновителя си, наемен убиец – Мерилин Менсън!). Сравнително отдавна не бяхме виждали в действие Майкъл Пит, при това в компанията на Рон Пърлман – е, воала!

https://www.youtube.com/watch?v=0AEegdNa0os

Премиерата на „Run with the Hunted“ е била през октомври миналата година на филмовия фестивал в Уудсток, представен е и на публиката в Рим, както и на Американския филмов пазар месец по-късно. Сюжетът на историята се завърта около младия Оскар, който извършва благородно убийство и изчезва от малкия си роден град и се скрива в безбрежните простори на гигантските мегаполиси. 15 години по-късно най-добрата му приятелка Лу се опитва да намери момчето, което е спасило живота й – и попада на главатаря на бандата от „изгубени деца“.

плакат

В ролята на порасналия Оскар е Майкъл Пит („Funny Games“, „Seven Psychopaths“), а компания му правят носителя на „Златен Глобус“ Рон Пърлман (мнооого му отива да е „патриарх“ на престъпна фамилия, нали помните „Синовете на анархията“?), чаровния Марк Буун-син, Дрий Хемингуей, Уилям Форсайт, Исая Уитлок-син и др.

Продуценти на „Run with the Hunted“ са сценаристът и режисьор Джон Суоб, както и Джеръми М.Росен, а филмът ще бъде на разположение в платформите On Demand от 19 юни във Великобритания и от 26 юни 2020 в САЩ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *