В средата на април видяхме първия трейлър на очаквания камерен трилър „7500“ с Джоузеф Гордън-Левит и честно казано, не останахме особено очаровани. Причината за това обаче може и да се дължи на факта, че рекламата беше дублирана на немски език, който не разбираме, и колкото и да опитахме да се абстрахираме, не успяваме да вникнем качествено. Затова сега обръщаме поглед към първия трейлър с оригинално английско аудио с надежда да успее да ни ентусиазира.

7500“ разказва за Тобиас (Гордън-Левит) – млад и дружелюбен американец, който е втори пилот на полет от Берлин до Париж. Всичко изглежда като рутинен работен ден за Тобиас, който заедно с колегата си Майкъл минава през задължителните проверки преди полет и флиртува с приятелката си – стюардесата Гьокче. Но скоро след като се оказват във въздуха, терористи нахлуват в пилотската кабина и с импровизирани остриета раняват сериозно първия пилот и срязват ръката на Тобиас, който успява да отблъсне атаката. Ужасен, Тобиас се свързва с наземния контрол, за да планира аварийно кацане, но когато похитителите екзекутират един от пътниците и заплашват да убият още невинни хора, ако не ги пусне в кабината, този обикновен човек се изправя пред необикновено изпитание…

Вижте новия трейлър.

Хареса ни повече от предишния трейлър, но определено не сме надъхани. А на теория трябва да сме ужасно ентусиазирани, тъй като обожаваме камерни трилъри – в случая повечето от действието се развива в пилотска кабина, а смятаме и че Джоузеф Гордън-Левит е доста талантлив и не би трябвало да има проблем да изнесе цял филм. В крайна сметка обаче, заради любовта ни към подобни истории, сме склонни да рискуваме и да хвърлим око на „7500“, дори и отзивите да не са крайно положителни, както се очертава.

Вижте и един неособено вдъхновен постер.

7500-poster-20200611

Режисьор на „7500“ е номинирания за „Оскар“ Патрик Волрат („Everything Will Be Okay“), който е и сценарист наравно със Сенад Халибасик („Fatalis“). В ролите са Джоузеф Гордън-Левит, Омид Мемар, Муратан Муслу, Айлин Тезел и др.

Премиерата е на 19 юни в Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments