Трейлър на „Another Round“ на Томас Винтерберг и Тобиас Линдхолм с Мадс Микелсен

от на 2020-06-05
 

Наздраве! Днес, точно една година откакто за първи път научихме за този изключително любопитен проект, имаме добър повод да си сипем (поне) едно малко. А поводът е появата на първия трейлър на „Another Round“ („Druk“) – най-новия филм на любимия ни Томас Винтерберг и честия му партньор, сценаристът Тобиас Линдхолм („Submarino“, „Комуната“, „Ловът“).

Разбира се, както можете да се досетите и от самото заглавие, „Another Round“, извън чистата радост от появата на трейлър на ужасно очакван проект на много любим режисьор, има още една причина за евтините алкохолни намеци в началото и това е темата на филма. В случай, че сте пропуснали предишната ни новина, припомняме, че в центъра на историята са четирима приятели (всичките учители), които тестват теорията, че работата и животът им ще се подобрят, ако поддържат постоянно ниво на алкохол в кръвта си. Първоначалните резултати са позитивни, но с увеличаването на количествата ефектът става все по-екстремен.

Ако веднага сте си помислили за глупави алкохолни комедии от рода на „Последния ергенски запой“, значи не сте запознати с творчеството на Томас Винтерберг и Тобиас Линдхолм. Вижте трейлъра, за да придобиете представа какво да очаквате.

https://www.youtube.com/watch?v=f_FzLs92YFc

Забавно е, определено, но на финала очакваме да се смеем поти толкова, колкото на „Ловът“. Всъщност, надяваме се да не е чак такава депресия – не е задължително „Another Round“ да е чак толкова тежък, за да бъде добър и силен филм. Трейлърът изглежда страхотно и при наличието на подобни любими творци като Винтерберг и Линдхолм, не виждаме как крайният резултат няма да бъде отличен. Да не говорим, че е с участието и на огромния Мадс Микелсен.

Допълнителен атестат за качествата на „Another Round“ е и фактът, че той е част от тазгодишната официална селекция на фестивала в Кан (който, за съжаление, не се проведе заради пандемията), в която попадна и „Февруари“ на Камен Калев. Нямаме търпение да го гледаме.

Режисьор на „Another Round“ („Druk“) е Томас Винтерберг („Празненство”, „Всичко за любовта“, „Submarino“, „Ловът“, „Далеч от безумната тълпа”, „Комуната“), който е и сценарист, наравно с Тобиас Линдхолм („Borgen“, „Submarino“, „Комуната“, „Ловът“, „A War“). В ролите са Мадс Микелсен, Магнус Миланг, Сузи Волд, Томас Бо Ларсен, Хелена Рейнгард Нойман, Ларс Ранте, Мария Боневи и др.

Премиерната дата все още не е уточнена.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Milbo
  2020-06-07 at 00:12

  Какво ли е да си актьор – и да си талантлив – и понякога да играеш във филми, които не стават –

  И да виждаш други, които имат късмета да играят предимно във филми, които стават много и всички искат да видят =

  Какво правиш ?

  Това по-горе изглежда леко и естествено като бриз –

  Отговор

 • nig ah
  2020-06-08 at 04:12

  wow milbo baxti qkiq ,svej komentar:) seriously

  Отговор

Коментирайте