Любимите ни Фил Лорд и Крис Милър имат планове за следващия си игрален филм. Variety потвърждават, че те ще оглавят очакваната екранизация на все още предстоящия роман на Анди Уеър („Марсианецът”), който носи работното заглавие „Project Hail Mary“. Лорд и Милър ще бъдат режисьори и продуценти на проекта, а както вече знаем, в главната роля ще Райън Гослинг. В новината е уточнено, че Дона Лангли от Universal е дала зелена светлина за проекта, тъй като Гослинг много е искал да работи с режисьорите и Майкъл Де Лука от MGM е убедил дългогодишната си приятелка да се съгласи с тази идея.

Напомняме, че продуктивният творчески дует на Фил Лорд и Крис Милър стои зад „Облачно с кюфтета”, „Lego: Филмът”, „Внедрени в час” и продължението му и са в продуцентския екип на наградения с „Оскар“ „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“. Работата по новия им проект вероятно ще се забави, тъй като книгата на Уеър се очаква да излезе догодина през пролетта. За сюжета знаем, че в центъра ще бъде самотен астронавт в космически кораб, чиято мисия е да спаси Земята. Явно се очаква нещо добро, след като Гослинг държи да разкаже точно тази история, при това толкова скоро след „Първият човек“.

Продуценти на „Project Hail Mary“ са самият актьор (много го харесваме и уважаваме смелостта му да се впуска във всякакви киноавантюри), авторът на романа, Кен Као, Адития Суд, който е начело на продуцентската компания „Lord Miller“, както и Ейми Паскал („Little Women“). Междувременно Фил Лорд и Крис Милър са подписали петгодишен договор със Sony Pictures Television, за да работят за телевизионните, кабелни и стрийминг платформи по истории с Marvel-персонажи. Също така се очаква скоро да се появи и вторият сезон на „Bless the Harts“ по Fox. Видно е, че двамата разказвачи не страдат от липса на ангажименти – ще очакваме развитието на общата им идея с Райън Гослинг.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Gee – I gotta give it to you guys…

    The conversation ….

    (whenever there is such a thing to begin with)

    wow … so good – let me go back to read it again … oh, wow …

    One boring piece of news after another …
    copy-paste …

    And then the deafening silence of zero discussion …

    or the idiocy of the crazy things one can read here….

    And then –

    some more copy-paste …

    and then silence …

    and then again –

    and again

    and again

    and again

    and again …

    wow …so good

    and again

    and again