Както споделят кино-новинарските колеги отвъд Океана, дните на Ан Хатауей са изпълнени с ангажименти. След енергичната 2019 със „Serenity“, „The Hustle“, „Dark Waters“ и „Modern Love“ за Amazon Prime Video, на актрисата й предстоят нови проекти през 2020 година – вече се появи „The Last Thing He Wanted“ по Netflix и съобразно обстановката, ще се очаква премиера и на „The Witches“. Наскоро се появи новина и за неин ангажимент към бъдещия филм „French Children Don’t Throw Food“.

Хатауей ще участва във филмовата адаптация на едноименната автобиография на Памела Дръкерман. Историята е за американска журналистка, която се премества да живее в Париж заради служебния ангажимент на съпруга си. Именно там й се налага да отгледа и децата си, а същевременно да намери и правилния баланс между кариерата си и майчинските задължения.

Последната версия на сценария за „French Children Don’t Throw Food“ е дело на Джейми Миноприо и Джонатан Стърн. Продуценти са Греъм Броудбент и Питър Чернин от Blueprint Pictures (които имат в актива си „Три билборда извън града“, както и „Emma“ на Отъм де Уайлд), в партньорство със StudioCanal. Ще проследим подробности, когато се появят в мрежата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *