Трейлър на екшъна „Force of Nature“ с Мел Гибсън, Емил Хърш и Кейт Босуърт

от на 2020-05-20
 

Отдавна, даже не си спомняме откога, не бяхме чували нищо за Кейт Босуърт, а за Емил Хърш и лудия Мел Гибсън сме писали по различни поводи в последните 7-8 месеца (включително и за „Смъртоносно оръжие 5“), но с тази новина трите имена се обединяват в един информационен поток по повод новия екшън-трилър „Force of Nature“, подготвян от Lionsgate.

От разпространения в мрежата трейлър може да се извадят (повърхностни, но все пак) заключения, че този филм напомня по някакъв специфичен начин екшъните, познати на публиката от 90-те години на ХХ век. Режисьорски отговорности за попадането в окото на ураган, категория 5, поема Майкъл Полиш – и няма как да не си помислим, че Босуърт присъства в актьорския екип по съпружеска линия с него.

Вижте как чичо Гибсън не е забравил да си служи с пушкала!

В комбинацията от сюжетно стечение на обстоятелствата тук са включени доктор Трой (Босуърт) и нейния инатлив баща (Гибсън), който упорито отказва да напусне дома си, въпреки угрозата от безмилостния връхлитащ ураган. Съвестно ченге (Хърш) се опитва да евакуира жилищната сграда и да спори героя на Гибсън, когато става ясно, че в комплекса са нахлули крадци, предвождани от Дейвид Заяс („Dexter“). Целта им е очевидна – под прикритието на природното бедствие, те искат да задигнат 55 млн. долара, които са скрити именно там. А пък таткото на д-р Трой бил пенсиониран детектив, на когото са му известни пъклените намерения на престъпната банда – и той няма намерение да ги пусне да се измъкнат безнаказано. Както виждате, следват битки от едното време – на тъмно и мокро, че колкото и да е във форма мистър Гибсън, все пак годинките си казват своята дума!

force-of-nature-poster-20200520

Много е вероятно „Force of Nature“ да става за убиване на два часа от свободното време на безрезервните почитатели на Мел Гибсън и/или традиционните екшъни от миналия век. Очаква се Lionsgate Home Entertainment да пусне филма в платформите за VOD и на DVD/Blu-ray на 30 юни 2020.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Mad Max
  2020-05-20 at 13:16

  Изглежда като филм с Никълъс Кейдж, сниман на зелени екрани в Румъния :(

  Отговор

  • X-Force
   2020-05-20 at 15:05

   + банален постер, който крещи VOD. Със сигурност Гибсън е дъжлал услуга на някой, че да се запише за такъв проект.


 • pavel717
  2020-05-20 at 17:04

  уау, обир по време на природно бедствие!!
  цели две години никой не беше снимал филм с такъв „оригинален“ сюжет!

  https://www.imdb.com/title/tt5360952/?ref_=nm_flmg_act_6

  Отговор

 • ммда
  2020-05-20 at 18:58

  Вярно е екшън от 90-те – много е полит-некоректен откъм представители на задължителните групи…

  Отговор

Коментирайте