В случаите, когато възможностите за избор фигурират заедно в една своеобразна библиотека, май не е задължително да има дълга „подгряваща“ рекламна кампания – когато си готов с проекта, пускаш официалната информация за него и направо… стреляш. Общо взето така се случва с новия екшън на Чарлийз ТерънThe Old Guard“ – преди десетина дни Netflix пуснаха първи официален поглед под формата на снимки, а в отминаващата седмица налице вече беше и трейлър, в който коравата хубавица и партньорите й раздават безпощадно правосъдие.

Вижте за какво иде реч:

Виждали сме достоен брой примери за таланта на Чарлийз Терън в драматични роли, публиката и специалистите по цял свят са признали нейното майсторство, връчили са й куп награди и номинации, но очевидно нещо я влече към екшъна. Много си я обичаме в „Лудия Макс: Пътят на яростта“, включила се е в поредния „Бързи и яростни“, предстои ѝ да направи втора част на „Atomic Blonde“, така че очевидно за момента тази нейна страст е задоволена.

В „The Old Guard“ героиня на Чарлийз е начело на отряд умели войни, които имат „приятното“ свойство да не умират. В продължение на хиляди години те крият способността си да възкръсват след като бъдат отстреляни, съсечени или каквото там друго се сетите – представете си няколко на брой Върколака, без прочутия скелет и нокти от адамантий. Когато към тях се присъединява нов член се оказва, че групата трябва да се спасява от официалните власти, които искат да ги превърнат в универсално оръжие… Да живееш вечно е много по-трудно, отколкото изглежда…

old_guard-poster-20200524

Комиксът, по който е направен „The Old Guard“, е написан от Грег Рука и нарисуван от Леандро Фернандес; Рука е автор и на сценария на филма. Режисурата е поверена на Джина Принс-Байтиууд (Beyond the Lights“, „Love & Basketball), а Чарлийз е продуцент на проекта, заедно с ветераните Дейвид Елисън и Дон Грейнджър („Jack Reacher“, „Terminator: Dark Fate“). Актьорите, които допълват безсмъртния екшън-отряд и актьорския екип на филма, са подбрани внимателно – сред тях са любимци като Матиас Схонартс, носителят на наградата за най-добър актьор от Венеция 2019 – Лука Маринели, Кики Лейн, Мерван Кензари, Нари Мелинг, а също и Чиуетел Еджиофор – в ролята на озадачения представител на властта, който иска да разбере тайната на бойците.

Премиерата на „The Old Guard“ е по Netflix е обявена на 10 юли 2020. Да видим дали ще става за убиване на два часа в очакване на следващото драматично превъплъщение на талантливата и супер-красива Чарлийз Терън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. По-малоумен и невдъхновяващ трейлър с Терон отдавна не бях гледал. Мирише на евтин cash grab от километри, а ръкопашния бой е смехотворен. Пас от мен…

  2. Някъде четох, че Extraction, новия Нетфликс екшън с Тор е най-печелившото им заглавие….. изгледах го с огромна липса на интерес, вършех си куп неща през това време. Новият с Вин Дизел, който също излезе по тия платформи…. същата работа.
    Та в сравнение с тях, този трейлър направо прикова вниманието ми

    1. Extraction e чудесен, успял, развлекателен филм ….
      Some of the action sequences are really ambitions and quite effective –
      By the end we, as an audience, are won over –
      Also, Chris Hemsworth does a really good job –

      And seriously – you can’t tell a movie by its trailer –
      Talking about trailers IS NOT talking about cinema –

  3. Extraction e абсолютен кеф, заснет адски добре с невероятен 11-минутен one shot take!

  4. Интересно как всички сме изгледали Extraction 😁 Но съм леко старомоден и предпочитам Ip Man 4: The Finale 🤛

    1. има огромна дупка в жанра покрай пандемията, и Екстракшън си е логичен избор.
      Сега подкарах и аз Ип мените, и ми харесаха, но разбирам защо хората мрънкат по 4-ката

    2. Четворката е подобаващ завършек с добре хореографирани екшън сцени, но спрямо 1 и 2 е по-слаб. Extraction дойде в най-точния момент, за да получи толкова внимание. Ако нямаше пандемия щеше да е забравен вече с изключение на 11-минутната сцена, която ще се reference-ва дълго време.