Темуера Морисън като Боба Фет във втори сезон на „The Mandalorian“ ?

от на 2020-05-11
 

От известно време се чудехме какво ще измислят комбинаторите от Lucasfilm, за да покажат най-отдавна прочутия воин в познатата мандалорианска броня – Боба Фет. Поне едно поколение помни, че той беше… отстранен бързо и безапелационно в „Завръщането на джедаите“ в устата на пустинния сарлак, но в последвалите десетилетия се е появявал в доста романи, комикси и видео игри във вселената на „Star Wars“.

Оказва се, че ще го видим отново и във втори сезон на „The Mandalorian“. Неговата роля ще бъде поета от Темуера Морисън, познат на феновете като Джанго Фет – безмилостният наемник, от когото е създадена армията на клонингите на император Палпатин в „Клонираните атакуват“ и „бащата“ на Боба Фет. Тази новина беше съобщена от The Hollywood Reporter, ала все още не е потвърдена от Disney или Lucasfilm. При все това самото й разпространение, дори като непотвърден слух, си е сериозна реклама за предстоящия втори сезон на „The Mandalorian“.

За момента остава сериозна загадка как Боба Фет е оцелял в храносмилателната система на споменатия вече сарлак, в пустинята на Татуин, но като нищо може да се окаже, че благодарение на специалния метал на бронята му (вярно, в онези времена не беше кой знае колко различна от тези на останалите наемници…) животното се е задавило и в един момент го е изхвърлило обратно на повърхността, за да се влачи няколко седмици под безпощадното пустинно слънце, докато се добере до Мос Айсли…

Няма да продължаваме със спекулациите – очакваме потвърждение дали ще видим и Темуера Морисън, заедно с Розарио Доусън във втори сезон на „The Mandalorian“ през октомври по Disney+.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2020-05-11 at 13:09

  Аз също съм фен на Боба, от бронята му, до кораба, който прилича на ютия, но винаги съм се чудил на култовия му статус.
  В трилогията има 5 мин игрално време, „умря“ нелепо, провали се като бодигард на Джаба, Империята му залови Соло, който и в книгите редовно му рита задника…..
  Все пак ще е гъдел да го видим отново

  Отговор

 • Иван
  2020-05-11 at 18:21

  Само ненормалници създават от нищо – нещо! Така че няма много за чудене, нали ги гледам как пищят като момиченца само на трейлърите и това големи хора!

  Отговор

 • X-Force
  2020-05-12 at 00:24

  Въобще не разбирам манията по Боба Фет – толкова надценен герой никога не е имало в историята на Star Wars…

  Отговор

  • SkyT'Hunter
   2020-05-12 at 16:28

   Така е. Аз не разбрах и манията по бебето Йода, но явно маркетинговият отдел на Дисни си знаят работата!!!


  • X-Force
   2020-05-12 at 18:59

   Най-лесният начин да изкараш пари от играчки е като вземеш образа на един възрастен герой и го превърнеш в бебе – справка: абсурдната мания по Funko POP’s, където имаш умалени варианти на известни персонажи. Та да – маркетинговия отдел си знае работата и принтират пари на поразия.


 • Liubo Ursiny
  2020-05-13 at 18:13

  Somehow, Boba Fett returns…

  Отговор

Коментирайте