Много обичаме да съобщаваме за нови планове, особено когато са свързани със супер-талантливи представители на актьорското съсловие. Знаем добре, че Леонардо ДиКаприо не казва „да“ на всички проекти, за които го търсят, и това още повече изостря вниманието ни. И след като вчера споменахме благоприятното развитие по адрес на финансовите проблеми на „Killers of the Flower Moon“ – филмът, по който в момента трябва да работи ДиКаприо, заедно със Скорсезе и де Ниро, днес идва ред на друга новина – актьорът ще се включи в „Don’t Look Up“ на Адам МакКей.

Според Variety ДиКаприо има желание да си „уплътни“ времето преди началото на снимките със Скорсезе – това звучи странно, като се има предвид, че актьорът не е известен с прескачането си от филм във филм. Новината гласи, че той сериозно обмисля включването си в „Don’t Look Up“ – проекта, по който МакКей работи в момента. Съвсем скоро споменахме, че Кейт Бланшет ще се присъедини към Дженифър Лорънс в научно-фантастичната сатира за двама астрономи, които откриват, че метеорит ще разруши земята след шест месеца – и потеглят на „просветителско турне“, за да съобщят новината на човечеството.

Нали си представяте какво ще се случи, ако/след като Леонардо ДиКаприо се присъедини към компанията на Бланшет?! Да не забравяме, че и Лорънс е носителка на „Оскар“, а самият Адам МакКей доказа майсторство със сериозни хитове като „Големият залог“ и „Vice“. Обзалагаме се, че целокупното критическо войнство ще започне да предрича гора от златни статуетки за „Don’t Look Up“ и екипа му! Да видим как ще се развият събитията…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *