През изминалите седмици имаше сериозно движение в YouTube каналите на различни културни институции и творци – сред тях е и прочутият композитор Андрю Лойд Уебър и покрай припомнянето на „Фантома на операта“ и (нескопосаното му) продължение „Love Never Dies“ се подсетихме, че през очите ни премина една новина, на която не обърнахме подобаващо внимание. Асоциацията в случая е с Еми Росъм, която пресъздаде една много чаровна Кристин във филмовата адаптация на „Фантома на операта“, заедно с Джерард Бътлър и Патрик Уилсън под режисурата на Джоел Шумахер във (вече далечната) 2004 година. Актрисата, добре позната и номинирана за „Златен Глобус“ за работата си в поредицата „Shameless“, ще поеме централната роля в новия сериал „Angelyne“, подготвян за стрийминг платформата Peacock.

Пищната млада дама, прочута като Аджелин, е била истинска сензация за определено време в Холивуд – време, в което е било достатъчно да присъстваш на билборд, за да се превърнеш в звезда. Преди няколко десетилетия Аджелин е била убедена, че трябва да стане супер-известна, при това без да притежава особени умения. Затова просто си е платила да покаже себе си пред града – и ефектът проработил.

Винаги с удоволствие наблюдаваме Мартин Фрийман, независимо от актьорските задачи, които поема – нали помните как изнесе цял сезон на „Фарго“ преди няколко години?! А Еми Росъм е просто неузнаваема като жадната за слава Анджелин! Шоурънър на тази сатирично-комедийна авантюра е Елисън Милър ( „Strange Angel“, „Spartacus“), а всички епизоди ще бъдат режисирани от Люси Черняк („Chambers“, „Wanderlust“ и „The End of the F***ing World“). В актьорския екип на поредицата участват още Алекс Карповски, Джеферсън Хол, Чарли Роуи, Лукас Гейдж, Майкъл Ангарано и Моли Ефраим. Създателят на „Mr. Robot“ – Сам Исмаил се включва в проекта като изпълнителен продуцент.

За момента Peacock се опитват да се позиционират на пазара, като стрийминг услугата се предлага от определен брой щатски кабелни оператори. Очаква се да бъде изцяло достъпна през юли 2020. Много е вероятно „Angelyne“ да се окаже част от програмите, подготвени за стартирането на Peacock.

angelyne-original-20200428

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *