В опита си да не изостава с предложения за уплътняване на „свободното“ време на аудиторията, Amazon Prime Video залага на утвърдени имена и продължение на поредици, които вече са привлекли вниманието на публиката. Такъв е случая с „Homecoming“ – тийзърът на втори сезон представи друга главна героиня и обещание за нови разкрития около тайнствените „машинации“ на Geist Group. В мрежата се появи и трейлър с повече подробности, които увеличават напрежението и обещават интригуващ развой на събитията.

Да се завърнеш в групата, сред хората, с които (вероятно) те свързват много неща, но ти си забравил абсолютно всичко от живота си до момента – такава ситуация може да породи доста проблеми и за домакините, и за госта с амнезия, и за ръководните органи, които дирижират всички машинации. Обещанието за подобен сюжет съвсем не е оригинално хрумване, но поднесено в контекст, включващ ветерани от военни действия, изследвания, тестове и секретни лаборатории с кръвни тестове, гарантира най-малкото сериозен първоначален интерес. Друг е въпросът дали създателите на поредицата ще успеят да го задържат и увеличат в рамките на новите 10 епизода.

Главната роля във втория сезон на „Homecoming“ е поверена на Джанел Моне, чиято героиня се събужда с амнезия в лодка по средата на езеро. Именно там започва нейният път в опит за открие коя е тя и как историята й е свързана с Geist Group и Homecoming Initiative. В образа на изпълнителния директор на корпорацията Ленард Гайст влиза носителя на „Оскар“ Крис Купър, а още едно ново лице в екипа е и номинираната за „Оскар“ Джоан Кюсак. Като познати персонажи от първия сезон ще се появят отново Стивън Джеймс („If Beale Street Could Talk“, „Race“) и Хонг Чо („Downsizing“, „Inherent Vice“).

Homecoming“ е създаден по едноименния подкаст, чиито автори са Ели Хоровиц и Мика Блуумберг. Те, заедно с Джулия Робъртс, са в екипа на изпълнителните продуценти, а режисьор на новия сезон е Кайл Патрик Алварез („The Stanford Prison Experiment“), поел този ангажимент от Сам Исмаил, който беше отговорен за първия сезон.

Премиерата на втори сезон на „Homecoming“ е на 22 май 2020 по Amazon Prime Video.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *