Дейв Франко
Дейв Франко

В потвърждение на максимата, че „кръвта вода не става“ или пък в илюстрация на прословутото, библейски натоварено, неспирно съревнование между братята, младият Дейв Франко тръгва по стъпките на по-големия си, мултиталантлив батко Джеймс и застава зад камерата на хорър трилъра „The Rental“, за да направи пълнометражния си дебют като режисьор и сценарист.

Филмът разказва за две двойки, които заминават на почивка за уикенда в привидно перфектна къща, която са запазили онлайн. Но това, което започва като идеалната празнична отмора за четиримата близки приятели, се превръща в нещо зловещо, когато тайните, които крият един от друг, излизат наяве и те осъзнават, че може би не са сами.

Партньор на Франко в написването на историята е едно от най-ярките имена в mumblecore движението Джо Суонбърг („LOL“, „Drinking Buddies“), а в главните роли влизат Алисън Брий, Дан Стивънс, Джеръми Алън Уайт и Шийла Ванд. Вижте първите официални снимки от филма.

the-rental-image-3 the-rental-image-1 the-rental-image-2

Любопитни сме да видим дали Дейв Франко притежава достатъчно талант като режисьор, за да направи от „The Rental“ нещо повече от това, което обещава историята (с уговорката, че все още не сме сигурни какво точно ще се случи между стените на къщата – лично ние се надяваме проблемите да са от психологическо естество, а не от свръхестествено). В очакване сме на първия трейлър и стискаме палци филмът да е гледаем не само защото е с Алисън Брий.

Премиерата на „The Rental“ се очаква на 24 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *