Нова тайна витае във въздуха. За запознатите със сериала на Amazon Homecoming“ тийзърът на втори сезон е очакван, а името на Сам Исмаил е свързано с достатъчно сериозни успехи (като „Mr.Robot“), за да се очакват приятни изненади под негово ръководство. Първата среща с поредицата и Джулия Робъртс като изпълняваща една от главните роли в него беше през есента на 2018, сега е време за смяна на действащите лица и – защо не – привличане на нови почитатели.

Както става ясно, Исмаил не разчита на директно продължение, пък и кой ще си спомня подробности от сериал, приключил преди две години – особено в днешния ден, когато светът е претоварен от информация и комуникация. Основните роли във втори сезон на „Homecoming“ са разпределени между предизвикателната Джанел Моне, Джоан Кюсак и супер любимия ни Крис Купър, в персонажи се завръщат Стивън Джеймс и Хонг Чо.

Исмаел е предал режисьорската щафета на Кайл Патрик Алварез („The Stanford Prison Experiment“), а сюжетът се завърта около жена с амнезия, която се събужда в лодка по средата на езеро. Именно там започва нейният път в опит за открие коя е тя и как историята й е свързана с Geist Group и Homecoming Initiative.

Самата Моне има вече сериозен опит в киното, извън музикалната сцена, и ето какво споделя наскоро в интервю пред EW:

Този сезон ще бъде нещо уникално в телевизионното пространство. Когато прочетох епизодите, аз си казах: „Страхотно, тази история притежава много ценни качества и ще пренесе зрителите на абсолютно неочаквани места“. Има изключителен заряд и напрежение – нищо не е това, което изглежда!

Премиерата на втори сезон на „Homecoming“ е на 22 май 2020 по Amazon Prime Video.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *